Entertainment

Linda de Mol houdt zich buiten coronadebat: 'Zoveel polarisatie'

03 november 2021 07:50 Aangepast: 03 november 2021 07:50
Beeld © RTL

Linda de Mol (57) werd dinsdagavond in 'Jinek' gevraagd naar haar mening over het aanscherpen van de coronamaatregelen. Maar een antwoord gaf ze daar niet echt op. De presenatrice denkt dat het als bekende Nederlander namelijk dat het 'bijna onmogelijk is om iets te zeggen wat hout snijdt'.

"Je gooit altijd olie op het vuur"

Linda houdt zich dan ook graag buiten de discussie die gaande is omtrent corona. "Je gooit altijd olie op het vuur. Er is zoveel polarisatie dat wat je ook zegt: je doet het verkeerd en je moet meteen dood ongeveer, dus dat geeft ongeveer aan hoe erg we tegenover elkaar zijn komen te staan. Dat vind ik heel verdrietig en echt heel erg."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Linda de Mol over talkshow Johnny: 'Hij creëert een warme sfeer'

Linda probeert iedereen in zijn of haar waarde de laten. "Maar wat je ook zegt: je kan het eigenlijk alleen maar verkeerd doen." Toch is Linda wél bezorgd over de coronacijfers die omhoog schieten. "Als je die cijfers ziet en de druk op de zorg en hoort hoe overwerkt en overspannen bijna iedereen is die in die ziekenhuizen werkt, dan maak ik me daar wel heel veel zorgen over ja."

En wat vindt Linda van de aangescherpte maatregelen? Met de terugkeer van het mondkapje op meer plekken heeft ze niet eens zo'n moeite. Sterker nog: "Als bekende Nederlander heeft het z’n voordelen het mondkapje, moet ik heel eerlijk zeggen. Ik kan onopgemerkt de supermarkt door met dat ding, dus mij heb je er niet mee. Ik vind dat nog wel de minst vervelende maatregel eigenlijk dat dat mondkapje weer terug is." En ook de anderhalve meter afstand vindt Linda niet zo'n probleem.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Linda de Mol en haar partner hebben toegang tot elkaars telefoon

Linda was eigenlijk te gast in Jinek om te praten over haar nieuwe film: Alles Op Tafel, waarin een stel vrienden een hele avond lang alle berichten op elkaars telefoon checkt. De appjes in haar eigen telefoon zouden kunnen leiden tot familieproblemen, deed Linda gister uit de de doeken.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore