Entertainment

Jongste zoon Michael Jackson zet zich in voor klimaat

02 november 2021 04:27 Aangepast: 02 november 2021 08:50

Waar oudere broer Prince en zus Paris geregeld van zich laten horen, is Bigi Jackson grotendeels buiten de spotlights gebleven. Toch heeft de jongste zoon van Michael Jackson een interview gegeven met 'Good Morning Britain', waar hij in aanloop naar de klimaattop in Glasgow sprak over dat onderwerp.

"Ik denk dat het belangrijk is dat we ons er allemaal van bewust zijn, en ik weet dat we nog wel wat werk te verrichten hebben''

De tiener heet voluit Prince Michael Jackson II en werd als kind door zijn vader en verdere familie Blanket genoemd. Een aantal jaar geleden vertelde zijn broer Prince in een interview dat de jongen die naam ontgroeid is en nu als Bigi door het leven gaat.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Janet Jackson deelt eerste trailer van documentaire

Good Morning Britain interviewde de 19-jarige op het familielandgoed in Encino, even buiten Los Angeles. Daar organiseerde hij samen met Prince de Thriller Night Halloween Party, waarmee ze geld inzamelden voor de Heal Los Angeles Foundation. "We hebben hier heel veel coole spullen, je ziet een hoop geschiedenis in dit huis en in de studio", vertelt Bigi terwijl hij de presentator rondleidt. "Dat was waar het voor hem allemaal om draaide en wat wij ook willen doen: dingen maken waar mensen van genieten, en die hun leven kunnen verbeteren."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Paris Jackson heeft mentale problemen door onophoudende paparazzi

De zoon van de King of Pop, die zeven jaar oud was toen zijn vader in 2009 op 50-jarige leeftijd overleed, was hoopvol over de rol die hij en zijn leeftijdgenoten kunnen spelen in het verbeteren van de klimaatsituatie. "Ik denk dat het belangrijk is dat we ons er allemaal van bewust zijn, en ik weet dat we nog wel wat werk te verrichten hebben. Maar mijn generatie weet hoe belangrijk het is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Billie Jean van Michael Jackson bereikt bijzondere mijlpaal

Het lijkt erop dat het clipje, dat Good Morning Britain op social media deelde, onderdeel is van een langer interview dat het programma zal uitzenden. Meer details daarover zijn nog niet bekend.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore