Ga naar de inhoud
Entertainment

Elton John belt Ed Sheeran elke dag sinds coronabesmetting

Beeld © Getty Images

Ed Sheeran (30) en Elton John (74) blijken nog steeds erg close met elkaar te zijn. In een interview voor Apple Music vertelt Ed dat hij sinds hij sinds zijn coronabesmetting heeft elke dag wordt gebeld door zijn vakgenoot.

"Ik waardeer het heel, heel erg"

"Dan zit ik Lyra 's ochtends pap te voeren en dan is het: zeg eens dag tegen Elton", lacht de muzikant over zijn eenjarige dochtertje. "Ik heb niet veel mensen in mijn leven die zo betrokken zijn en ik waardeer het heel, heel erg."

Ed
Lees ook:
Ed Sheeran woog 100 kilo: 'Dronk 2 flessen wijn per dag'

Volgens Ed begonnen de telefoontjes van John al voor zijn besmetting. In maart stierf zijn mentor en goede vriend Michael Gudinski en was John er meteen voor hem. "Toen Michael was overleden belde Elton meteen om te vragen hoe het met me ging, en dat was fijn want het ging echt niet goed met me."

Ook
Lees ook:
Ook 1-jarige dochter Ed Sheeran test positief op corona

Vorige maand kondigde Ed aan dat hij een kerstplaat ging opnemen met John. Dat was een idee van de Rocketman-zanger, vertelde Ed in de ochtendshow Jan-Willem Start Op op NPO Radio 2. "Ik had niet het gevoel dat het bij mij paste", bekende hij, maar de dood van Gudinski bracht hem op andere gedachten. "Je weet niet of je er morgen nog bent, alles kan in één nacht veranderen. Misschien ben ik er morgen niet meer. Waarom zou ik deze kans niet pakken?"

Ed Sheeran heeft onlangs ook zelf zijn nieuwe album uitgebracht. En dit album geeft een intiem kijkje in zijn leven. 

'Nieuw album geeft je intiem kijkje in het leven van Ed Sheeran'

04:20
Ed
Lees ook:
Ed Sheeran test positief op corona: 'Spijt me als ik mensen teleurstel'