Entertainment

'Zayn Malik al poosje gebroken met platenmaatschappij'

30 oktober 2021 19:03 Aangepast: 30 oktober 2021 20:28
Beeld © ANP

Zayn Malik (28) blijkt te zijn vertrokken bij de Amerikaanse platenmaatschappij RCA. Het contract zou al een 'tijdje' geleden verbroken zijn omdat hij 'niet te managen' zijn. Ook zou hij kampen met een marihuanaverslaving en zou hij afspraken niet nakomen, zo melden Britse media.

De zanger, onder meer bekend van de hit Dusk Till Dawn, is nog wel te zien op de website van RCA. De vermeende contractbreuk volgt op het nieuws dat de One Direction-ster zijn schoonmoeder Yolanda Hadid zou hebben mishandeld. De zanger is eerder deze week voor de rechter verschenen en kreeg een proeftijd van bijna een jaar opgelegd omdat hij het Nederlandse oud-model 'psychisch en fysiek pijn' zou hebben gedaan, meldt TMZ vrijdag op basis van rechtbankdocumenten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar'

Donderdag vertelden ingewijden dat de artiest en zijn vriendin Gigi Hadid hun relatie hadden verbroken vanwege een ruzie tussen Zayn en Yolanda. Ze hebben nog niet gereageerd op het nieuws over een breuk, maar lieten wel weten dat de veiligheid van hun 1-jarige dochter de prioriteit heeft. Malik ontkent daarnaast dat hij Yolanda heeft geslagen.

De beschuldigingen aan zijn adres kunnen grote gevolgen hebben voor zijn carrière. Door de huidige cancelcultuur is de kans groot dat andere platenmaatschappijen niks met hem te maken willen hebben.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zayn Malik ontkent schoonmoeder Yolanda Hadid te hebben geslagen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore