Entertainment

Paul McCartney had een oogje op koningin Elizabeth

30 oktober 2021 16:18 Aangepast: 30 oktober 2021 17:05
Beeld © ANP

Paul McCartney (79) blijkt in zijn jongere jaren een oogje te hebben gehad op koningin Elizabeth (95). De voormalige Beatle onthult dat in zijn nieuwste boek The Lyrics.

"Op onze jongensachtige manieren vonden we haar nogal leuk"

"Ze was een knappe vrouw, een beetje als een filmster uit Hollywood", zo vertelt Paul in het boek. "Ik denk dat een deel van het geheim achter haar populariteit, althans voor mijn generatie, was dat ze nogal een babe was... Op onze jongensachtige manieren vonden we haar nogal leuk."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Boris Johnson geeft update over gezondheid koningin Elizabeth

De gitarist en zanger van The Beatles herinnert zich ook nog het moment dat hij met de band een lied had gespeeld voor de nu 95-jarige vorstin, maar ze geen hoogte konden krijgen van wat ze er nou van vond. "Ze had er niet veel over te zeggen. Ja, ik weet niet hoe ik het moet zeggen, maar ze zei gewoon niet veel."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Paul McCartney deelt nooit eerder vertoonde foto's en songteksten

Inmiddels hebben de zanger en de koningin elkaar vaker ontmoet. Onder meer in 1965 toen Paul en de andere Beatles door de koningin op Buckingham Palace werden geëerd voor hun werk. In 1997 heeft ze Paul ook geridderd waardoor hij de titel Sir mag voeren.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Paul McCartney duikt per ongeluk op in TikTok-video van fan

Het lijkt momenteel niet zo goed te gaan met koningin Elizabeth. Hoewel ze uit het ziekenhuis is ontslagen en weer aan het werk ging, werd gister bekend gemaakt dat ze nog twee weken langer rust moet nemen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore