Ga naar de inhoud
Entertainment

Zwangere Bibi Breijman opgenomen in ziekenhuis: 'Daar ga je weer'

Beeld © Instagram @official_waylon_music

Bibi Breijman (30) liet gister al op Instagram weten dat ze ook tijdens haar tweede zwangerschap weer ontzettend last heeft van zwangerschapsbraken, maar nu blijkt vandaag dat ze zelfs is opgenomen in het ziekenhuis hiervoor. ‘M’n liefste… Daar ga je weer!’, zo schrijft vriend Waylon bij een foto van Bibi in een ziekenhuisbed.

"Meest zwangere wat ik ooit heb gehoord"

Bibi plaatste gister een foto op Instagram waarop duidelijk te zien is dat ze zich niet zo lekker voelt. Gelukkig kan ze steun vinden bij haar dochtertje Teddy, bij wie ze met haar hoofd op schoot ligt. 'Bij iedere sessie houdt ze m'n haar vast, geeft ze me kusjes en wordt ik overladen met al haar speelgoed’, zo schrijft Bibi. En er vliegt hier de hele dag een man (die een cape verdient) rond, om mij iedere seconde op mijn wenkies te kunnen bedienen. Ode aan mijn superhelden.'

Dochter
Lees ook:
Dochter Teddy sleept misselijke Bibi Breijman door zwangerschap heen

Haar 'superheld' Waylon laat vandaag weten dat het niet zo goed met Bibi gaat. Hij plaatste vandaag een foto waarop te zien is dat Bibi in een ziekenhuisbed ligt. 'M'n liefste... Daar ga je weer! Ik vroeg je van de week of je 'jaloers' was op de gezinnen in het programma Een huis vol... Je antwoord was heel duidelijk... 'JA NATUURLIJK GEK!' Dat antwoord in combinatie met je huidige staat is het meest zwangere wat ik ooit heb gehoord!', zo grapt hij.

Tweede
Lees ook:
Tweede zwangerschap Bibi Breijman even 'hels' als eerste

Waylon en Bibi maakten begin deze week bekend dat ze in verwachting zijn van een tweede kindje. Bibi had tijdens haar zwangerschap van Teddy ook al last van 'hyperemesis gravidarum', beter bekend als zwangerschapsbraken. Ze vertelde daar eerder al over dat ze vijf maanden lang heeft overgegeven en zich vreselijk beroerd voelde.

Voordat de baby komt, gaat alle aandacht nog even naar de kleine Teddy, die een aardig deuntje blijkt te kunnen zingen. 

Bibi Breijman deelt te zoete beelden duet Waylon en Teddy

00:33
Bibi
Lees ook:
Bibi Breijman en Waylon verwachten tweede kindje samen: 'Alleen maar trots'