Ga naar de inhoud
Entertainment

Kris Jenner kan niet tegen 'kleffe' Kourtney en Travis

Beeld © ANP

Kris Jenner (65) kan niet tegen de openbare vertoningen van knuffels en zoenen van haar dochter Kourtney (42) en haar verloofde Travis (45). In de talkshow van Ellen DeGeneres vertelt Kris dat ze het liefst 'wegduikt in een kast' of 'wegloopt' zodra ze het ziet.

"Ze zijn zo verliefd op elkaar, en dat laten ze elk moment van de dag weten aan ons"

Kourtney en Travis, die al jaren goed bevriend zijn, zijn sinds begin dit jaar een stelletje en hebben zich onlangs verloofd. Het koppel wordt geregeld in innige poses gespot en delen hun affectie vaak op sociale media.

Lief:
Lees ook:
Lief: Kourtney Kardashian deelt foto's van huwelijksaanzoek

"Ze zijn het leukste koppel ooit. Ze zijn zo verliefd op elkaar, en dat laten ze elk moment van de dag weten aan ons", grapt Jenner. De innige knuffels en kussen kunnen ongemakkelijke momenten opleveren, geeft ze toe. "Maar ze zijn zo gelukkig samen. En Travis is zo'n schat", vertelt Kris over de blink-182 drummer.

Scott
Lees ook:
Scott Disick 'woest' om verloving Kourtney Kardashian en Travis Barker

Het is nog niet bekend wanneer het koppel gaat trouwen, maar volgens ingewijden zijn de twee druk aan het plannen. Het is de eerste keer dat Kourtney in het huwelijk zal treden, want hoewel de realityster drie kinderen heeft met haar ex Scott Disick, trouwden de twee nooit.

Relatie
Lees ook:
Relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker in vogelvlucht