Entertainment

'Zayn schold Yolanda uit en deed haar psychisch en fysiek pijn'

29 oktober 2021 15:28 Aangepast: 29 oktober 2021 16:00
Beeld © ANP

Zayn Malik is eerder deze week voor de rechter verschenen vanwege de vermeende mishandeling van zijn schoonmoeder Yolanda Hadid (57). De zanger kreeg woensdag een proeftijd van bijna een jaar opgelegd omdat hij het Nederlandse oud-model "psychisch en fysiek pijn" zou hebben gedaan, meldt 'TMZ' vrijdag op basis van rechtbankdocumenten. De 28-jarige Zayn moet volgens de entertainmentwebsite ook een cursus woedebeheersing volgen.

Donderdag vertelden ingewijden dat het voormalig One Direction-lid en zijn vriendin Gigi Hadid hun relatie hadden verbroken vanwege een ruzie tussen Zayn en Yolanda. Ze hebben nog niet gereageerd op het nieuws over een breuk, maar lieten wel weten dat de veiligheid van hun 1-jarige dochter de prioriteit heeft. Zayn ontkent daarnaast dat hij Yolanda heeft geslagen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

‘Yolanda Hadid geslagen door schoonzoon Zayn Malik’

In de rechtbankdocumenten staat volgens TMZ dat het vermeende incident al in september was. De zanger zou het oud-model verrot hebben gescholden en haar onder meer hebben uitgemaakt voor 'f**ckng Dutch slut'. Zayn zou haar na een woordenwisseling tegen een kast hebben geduwd. Ook zijn vriendin en een bewaker zouden zijn uitgescholden door de zanger.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar'

De zanger heeft de beschuldigingen niet aangevochten en een boete betaald. Als hij zich de komende zes maanden aan de voorwaarden van zijn proeftijd houdt, dan zou een rechter die eerder kunnen beëindigen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore