Entertainment

Ferry en Bob bundelen hun krachten in trailer Undercover 3

29 oktober 2021 10:48
Undercover seizoen 3 Beeld © Netflix

Waar fans van 'Undercover' teleurgesteld waren in het tweede seizoen omdat Ferry (Frank Lammers) er te weinig in voor kwam, worden ze in het derde seizoen op hun wenken bediend. Netflix heeft zojuist de trailer van seizoen 3 gelanceerd; Ferry en Bob/Peter (Tom Waes) gaan samenwerken.

Na de undercoveroperatie in de organisatie van Ferry en op de manege El Dorado, is het tijd voor een nieuwe klus voor Bob. In de trailer is te zien dat de politieman is ontslagen wegens wangedrag en dat hem bovendien een gevangenisstraf boven het hoofd hangt. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

Netflix dropt eerste beelden Undercover seizoen 3

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden is. Aan Bob en Ferry de taak om uit te zoeken wie dit is. En Daniëlle is er uiteraard ook bij, keigezellig.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Elise Schaap wint wederom de Televizier acteursprijs

Undercover gaat op 21 november weer van start op Netflix.

Het eerste seizoen van de serie verscheen in 2019 op de streaminggigant en bleek een weergaloos succes. Al snel volgde een tweede seizoen en een film. Tom Waes hintte onlangs op een spin-off voor Bob.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore