Ga naar de inhoud
Entertainment

Frans Duijts komt met nieuwe single: 'Lekker herkenbaar'

Frans Duijts (42) heeft geen seconde stilgezeten. De zanger ging gelijk door met muziek maken en komt vrijdag met zijn nieuwe single 'Nog Eentje Dan'. "Stilzitten is niets voor mij", zegt de 42-jarige zanger tegen het ANP. "Ik ben altijd een druk mannetje geweest."

"Jaren geleden was alles nog spannend en eng, maar nu kan ik goed genieten van het succes"

De titel van zijn nieuwe single verklapt volgens Frans eigenlijk al wel wat hij ermee wil zeggen. "Ik hoop dat het vooral vaak in de kroeg wordt gedraaid. 'Nog eentje dan' zegt iedereen wel eens, als je weet dat je eigenlijk naar huis moet gaan. Het is lekker herkenbaar", aldus Frans.

Frans
Lees ook:
Frans Duijts en Donnie winnen twee Buma NL Awards

Of het nummer ook aanslaat, is altijd weer de vraag, zegt de zanger. "Bij Frans Duits dacht ik wel: volgens mij hebben we hier wat. Maar dat het zo groot zou worden, had ik nooit verwacht", vertelt Duijts over de grote hit die dit jaar maar liefst veertien weken in de hitlijsten stond. "Je hoort het zelf al honderd keer voordat het uitkomt, dus je bent er haast aan gewend. De reacties maakten me zo gelukkig."

Ondertussen zit Frans al zo'n zeventien jaar in het vak, dus is hij naar eigen zeggen een stuk meer ontspannen onder al het succes dan toen hij net begon. "Jaren geleden was alles nog spannend en eng, maar nu kan ik goed genieten van het succes", aldus de zanger. "Ik ben ouder, wijzer en wat meer door de wol geverfd. Ik laat het allemaal gebeuren, met heel veel plezier."

Frans
lees ook:
Frans Duijts heeft een rol te pakken in de nieuwe sinterklaasfilm