Ga naar de inhoud
Entertainment

Monica Geuze niet blij met uitspraak Britt Dekker: 'Echt asociaal'

Beeld © ANP

Met een nominatie op zak had het Televizier Ring-Gala voor Monica Geuze een mooie avond moeten worden, maar een uitspraak van Britt Dekker vormde een kleine smet op de feestvreugde. Dat onthult ze in haar podcast 'Geuze & Gorgels'.

"Hoezo is het nodig om dat te zeggen?"

Monica was bij het gala omdat ze genomineerd was in de categorie Televizier-Ster Talent, samen met Rob Kemps en Raven van Dorst. In de podcast met Kaj Gorgels vertelt ze wat haar dwars zit. "Ik ben meteen gaan zitten in de zaal, maar er was blijkbaar een rode loper-show. Dus ik zit daar, zie ik ineens Rob Kemps en Raven van Dorst bij Britt Dekker staan. De mensen waarmee ik genomineerd was. En ik stond daar niet bij. Nou prima, misschien hoorde ik daar niet te zijn, weet ik veel", zo vertelt Monica.

Monica
Lees ook:
Monica Geuze openhartig over haar onzekerheden: 'Vind mezelf niet mooi zonder make-up'

Toch wordt het Monica al snel duidelijk dat ze met een reden niet is uitgenodigd. "Zij zitten elkaar daar een beetje op te hemelen. Zegt Raven: 'Maar er is toch nog iemand genomineerd?' Waarop Britt Dekker zegt: 'Ja, Monica. Maar ik nodig hier alleen mensen uit die ik leuk vind.'"

Monica vond deze uitspraak ontzettend asociaal, vertelt ze. "Hoezo is het nodig om dat te zeggen? Ik ben al stikzenuwachtig door de nominatie. En dan zit ik met allemaal mensen die wat moeten voorstellen naar een scherm te kijken en dan krijg ik een dikke sneer. Ik vond het niet leuk."

Monica
Lees ook:
Monica Geuze vertelt openhartig over de band met haar ex Lars

Het lijkt er gelukkig op dat Monica de uitspraak van Britt niet serieus hoeft te nemen. Britt laat aan RTL Boulevard weten dat ze het allemaal niet zo bedoeld heeft. "We zeiden daarna dat Monica ook leuk is. Dus natuurlijk niet bedoeld zoals zij het zei. Vind haar hartstikke leuk!" aldus de presentatrice.  

Monica onthulde onlangs nog dat Temptation Island, dat zij samen met Victor Verhulst presenteert, haar aan het denken heeft gezet over haar eigen relatie. 

Temptation zette Monica Geuze aan het denken over eigen relatie

01:52