Ga naar de inhoud
Entertainment

Rode loper is fractie van leven gezin Angelina Jolie

Angelina Jolie Beeld © ANP

Nadat Angelina Jolie (46) de afgelopen weken met haar kinderen op de rode loper verscheen bij verschillende premières van haar nieuwe film 'Eternal', werd de actrice in Londen ook weer vergezeld door haar kroost. Alleen haar oudste zoon Maddox (20) was niet aanwezig in verband met zijn studie in Zuid-Korea. Dit meldt 'Entertainment Tonight'.

"Daarom ben ik blij dat ze er plezier aan beleven en het allemaal niet te serieus nemen"

"De kinderen zijn op hun gemak op de rode loper en vinden het leuk om daar zelf hun kleding voor uit te kiezen. Maar vergeet niet dat dit maar een heel klein deel van ons leven is als familie, we doen veel meer andere dingen samen. In feite zijn ze hun hele leven al publieke personen geweest en samen hebben we naar een manier gezocht die niet te overweldigend voor ze is. Daarom ben ik blij dat ze er plezier aan beleven en het allemaal niet te serieus nemen," aldus Angelina.

Angelina
Lees ook:
Angelina Jolie ongemakkelijk na vraag over romance met The Weeknd

De actrice vindt het ook leuk dat haar kinderen kledingstukken van haar willen dragen en laten vermaken. "Ze dragen allemaal vintage gemixt met nieuwere stukken, dat stijltje spreekt hen aan. Dus dat ze voor vintage kleding in mijn kast duiken juich ik alleen maar toe, zo gebeurt er tenminste nog wat mee. Daarbij vind ik het geweldig om zo'n stuk tot leven te zien komen op een heel andere manier en eerlijk gezegd staat alles hen een stuk beter."

Internet
Lees ook:
Internet gaat los op 'lelijke' haarextensions van Angelina Jolie