Ga naar de inhoud
Entertainment

Tom Hanks verschijnt onaangekondigd op bruiloft

Tom Hanks Beeld © ANP

Een pasgetrouwd stel keek vreemd op toen niemand minder dan Tom Hanks (65) ineens bij hun bruiloft aan het strand van Santa Monica verscheen en hen hartelijk feliciteerde. De acteur zei de plechtigheid van een afstandje bekeken te hebben en het prachtig te vinden getuige te hebben kunnen zijn van hun bijzondere moment. Dit meldt 'Fox Los Angeles'.

"We zijn al heel lang samen en dit is de bezegeling van onze liefde voor elkaar"

Het bruidspaar, Diciembre en Tashia Farries, was vooral geroerd dat Tom openlijk zijn steun betuigde voor een huwelijk tussen twee vrouwen. "We zijn al heel lang samen en dit is de bezegeling van onze liefde voor elkaar. Maar helaas wordt dit nog steeds niet overal geaccepteerd. Dat een wereldster als Tom Hanks dit wél heel normaal vindt is goed voor de algemene acceptatie van het homohuwelijk."

Zoon
Lees ook:
Zoon Tom Hanks over coronavirus: 'Maar een griepje'

Tom vroeg de vrouwen of hij met hen en hun zoontje op de foto mocht en complimenteerde het stel met hun outfits. "Het was zo leuk allemaal, hij was ontzettend aardig. Daarbij kwamen we erachter dat hij dezelfde verjaardag deelt met de in 2017 overleden broer van Diciembre. Zijn foto staat hier op een stoel en voor ons is dit een teken dat hij Tom hierheen gestuurd heeft," aldus het paar.

Het is niet de eerste keer dat Hanks onverwacht bij een huwelijk 'inbrak'. In 2016 was hij aan het joggen in het New Yorkse Central Park toen hij bij toeval bij een bruiloft belandde. Ook toen nam hij uitgebreid de tijd voor het bruidspaar om foto's te nemen.

Robert
Lees ook:
Robert De Niro oorspronkelijk gecast voor rol Tom Hanks in Big