Entertainment

Deze Beste Zangers-deelnemer wil meedoen aan songfestival

27 oktober 2021 19:40
Beste Zangers Beeld © AVROTROS

Het duurt nog wel een paar maanden voordat we weer de vlaggetjes uit de kast kunnen halen voor het Eurovisiesongfestival in Turijn, maar toch laat een zanger nu al doorschemeren graag te willen gaan. In gesprek met 'De Telegraaf' onthult 'Beste Zangers'-deelnemer Joe Buck (26) dat hij wel naar Italië wil afreizen.

"Mocht het gebeuren, dan zou het songfestival een avontuur zijn"

Morgen is alweer de laatste aflevering van Beste Zangers te zien, de welbekende duettenaflevering, maar als het aan Joe ligt wil hij zich daarna richten op het Eurovisiesongfestival. "Mocht het gebeuren, dan zou het songfestival een avontuur zijn. Met het juiste liedje en Ilse DeLange, die hier natuurlijk een enorme staat van dienst heeft, aan mijn zijde. Lijkt me heel cool", vertelt de zanger aan de krant. 

Over Duncan Laurence en Ilse DeLange, die de afgelopen jaren eerste en tweede werden, vertelt hij overigens: "Beide acts hebben laten zien dat je mee kan doen aan het songfestival en, gewoon zoals je bent, met je eigen stijl ons land kan vertegenwoordigen." 

Beste Zangers zie je donderdagavond om 20.35 uur bij NPO 1. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joe Buck houdt het niet droog in emotionele aflevering Beste Zangers

RTL Boulevard sprak onlangs nog met Duncan Laurence over zijn (buitenlandse) succes. Ook vertelde de songfestival-winnaar dat hij wel nog dolgraag het Verenigd Koninkrijk wil bestormen. Meer daarover zie je in de onderstaande video. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joe Buck blaast Beste Zangers-kijkers omver met bijzondere cover

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore