Entertainment

Raaawr! Eerste trailer Tiger King 2 vanaf nu te zien

27 oktober 2021 17:11
Joe Exotic in Tiger King Beeld © Netflix

De Netflix-hitserie 'Tiger King' komt binnenkort met een tweede reeks en vandaag heeft de streamingdienst de eerste trailer van 'Tiger King 2' gelanceerd. En het belooft wederom heel spraakmakend te worden.

"Ik wacht al sinds oktober op een coloscopie en een endoscopie"

In het eerste seizoen, dat voluit Tiger King: Murder, Mayhem and Madness heet, wordt dierentuineigenaar Joe Exotic gevolgd. De serie gaat over de ruzie tussen fokker Joe Exotic en zijn aartsvijand Carole Baskin. Zij beschuldigde Joe van het mishandelen van de dieren in zijn park. Joe werd schuldig bevonden en zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit. Dat is ook, omdat hij iemand zou hebben ingehuurd in een poging Carole te laten vermoorden.

De trailer van de tweede reeks is hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Releasedata The Crown, Emily in Paris en Tiger King bekend

Overigens gaat het met de gezondheid van Joe, voluit trouwens Joseph Maldanado-Passage, niet heel goed. In een interview vanuit de gevangenis met 'The Sun' vertelde hij afgelopen zomer dat zijn dokters het vermoeden hebben dat zijn prostaatkanker is uitgezaaid naar zijn buik en bekken.

Afgelopen mei maakte Joe bekend dat hij prostaatkanker heeft, maar werd daarvoor niet behandeld: "Ik wacht al sinds oktober op een coloscopie en een endoscopie. De medische zorg in een gevangenis is nog erger dan dat 'ie in welke menselijke samenleving dan ook voor honden is." Zijn hele verhaal is hier terug te lezen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tweede seizoen Tiger King dit jaar nog te zien bij Netflix

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore