Entertainment

Kritiek op gedrag Adam Levine nadat fan hem knuffelt op podium

27 oktober 2021 18:49
Adam Levine Beeld © ANP

Maroon 5-zanger Adam Levine (42) kan op flink wat kritiek rekenen door zijn gedrag nadat een fan hem onverwachts een knuffel gaf op een podium. Op TikTok gaat een video van zijn ietwat vreemde reactie viral.

"Denkt hij dat hij beter is dan de rest of zo?"

Zo is in de video te zien hoe Adam zichtbaar geïrriteerd reageert op een knuffel van een fan, die na 1 seconde direct door bodyguards wordt meegenomen. Veel fans vinden zijn reactie veel te overdreven, zonder de opbrengsten van concerten zou hij namelijk nergens zijn, zo beweert een 'fan'. 'Hij moet gaan zitten en nederig zijn' en 'Denkt hij dat hij beter is dan de rest of zo? Hij moet wel nederiger worden', wordt er zoal geschreven in de reacties. Het filmpje is hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Adam Levine: 'Er komt geen gezinsuitbreiding'

De zanger zelf heeft na het concert, dat plaatsvond in Los Angeles in de Verenigde Staten, ook gereageerd op zijn gedrag. "Ik wilde even het incident in de Hollywood Bowl aan de orde stellen, over een fan die naar me toe kwam op het podium. Ik ben altijd iemand geweest die van mijn fans houdt, ze respecteert en aanbidt. Zonder onze fans hebben we geen baan. Dat zeg ik altijd tegen onze fans", vertelt Adam in zijn Instagram Stories. 

Hij vervolgt: "Om te denken dat iemand zou geloven dat ik vind dat mijn fans onder mij staan, of minder dan mij zijn, doet mijn maag draaien. Dat is gewoon niet wie ik ben. Dat is niet wie ik ooit ben geweest." Zijn hele reactie is in de video hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Adam Levine stapt op als The Voice-coach

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore