Ga naar de inhoud
Entertainment

Angelina Jolie ongemakkelijk na vraag over romance met The Weeknd

Beeld © Comicbook.com

Het gerucht dat Angelina Jolie (46) haar liefdesgeluk heeft gevonden bij The Weeknd (31) gaat al een tijdje. De actrice werd er tijdens een interview over haar nieuwe film 'Eternals' nog naar gevraagd, maar gaf toch een ietwat merkwaardig antwoord.

"Ze zijn heel enthousiast over deze film"

De interviewer van E! Online vroeg Angelina namelijk of haar kinderen enthousiaster zijn over haar rol in Eternals, óf over haar 'vriendschap' met The Weeknd. Na een korte stilte reageerde de actrice dan toch: "Ze zijn heel enthousiast over deze film, als dat is wat je vraagt." Daarna wierp ze een blik op co-ster Salma Hayek, die naast haar zat. Vervolgens, met een serieuzere toon, herhaalt ze: "Ze zijn heel enthousiast over deze film."

Internet
lees ook:
Internet gaat los op 'lelijke' haarextensions van Angelina Jolie

Angelina is dit jaar al meerdere keren gespot met The Weeknd. Hoewel de twee meermaals verklaarden 'gewoon vrienden' te zijn, denken veel mensen dat er een romance tussen de twee opbloeit. Wordt vervolgd.

Heftig:
lees ook:
Heftig: Angelina Jolie vreesde voor veiligheid van haar gezin

De Marvel-film Eternals, waarin Angelina een hoofdrol speelt, is vanaf 3 november te zien in de bioscoop. In de video hieronder vertelt ze over deze rol.

Angelina Jolie schittert weer in bloedstollende film

02:42