Entertainment

Gesprekken met 3FM-team nadat dj's vertrouwen in baas opzeggen

26 oktober 2021 19:25 Aangepast: 26 oktober 2021 19:50
Beeld © ANP

Het team van NPO 3FM heeft gepraat over de inmiddels uitgesproken ruzie tussen zenderbaas Sharid Alles en dj Timur Perlin. Dat laat een woordvoerster weten, nadat RTL Boulevard vandaag kon melden dat de dj's "het vertrouwen" in de zendermanager hebben opgezegd. Volgens de zegsvrouw zijn de gesprekken over het akkefietje constructief geweest.

"Dat zijn constructieve gesprekken geweest"

Sharid onderbrak Timur vorige week live in de uitzending om een telefonisch interview van de presentator te voorkomen. Een jongen zou de geheime locatie van het door 3FM georganiseerde exclusieve Måneskin-concert tegen betaling onthullen aan mensen zonder kaartje. Het bleek om een van de winnaars te gaan. De dj wilde hem aanspreken over zijn voornemen. Sharid wilde dit niet en zette daarmee Timur voor het blok. Kort daarna hebben ze het uitgepraat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Timur Perlin komt terug op radioruzie: 'Ingewikkeld gebeuren'

Het incident "heeft aanleiding gegeven tot gesprekken binnen het 3FM-team", zo laat een woordvoerster van de zender dinsdag weten. "Dat zijn constructieve gesprekken geweest. Nu concentreren we ons samen met de omroepen weer op onze luisteraars en de aankomende editie van 3FM Serious Request."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Timur Perlin wil niet dat mensen naar hem luisteren op de radio

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore