Ga naar de inhoud
Entertainment

Geweldig nieuws voor Sylvia van MAFS: 'Geen tumoractiviteit meer'

Sylvia van Mierlo Beeld © Instagram @silleke1961

Realityster Sylvia van Mierlo (59), bekend door haar deelname aan het programma 'Married At First Sight' heeft geweldig nieuws gedeeld op haar social media. Ze laat weten dat haar tumor niet meer actief is en er alleen nog maar littekenweefsel is gevonden bij de laatste controle.

"We gaan de feestdagen in met heel veel zin en lol maken"

"Ik ben zo blij," zegt ze in een Instagram-video. "Rico, jij hebt gewonnen, maar ik heb ook een ronde gewonnen. We gaan de feestdagen in met heel veel zin en lol maken en gewoon, lekker genieten."

Ze vervolgt: "Ik moet het even door laten dringen, ik ben er zo blij mee en we gaan gewoon door."

De
Lees ook:
De vlag mag uit bij Sylvia uit MAFS: 'Tumor is geslonken'

Veel volgers feliciteren de realityster met het heuglijke nieuws. 'Gefeliciteerd met dit goede nieuws' en 'Super zeg, genieten geblazen' wordt er zoal geschreven. 

Begin dit jaar vertelde presentator Carlo Boszhard in Married At First Sight dat Sylvia longkanker had. Daarom kon ze ook niet aanwezig zijn bij de opnames van de laatste aflevering, waarbij de koppels terugblikken op hun trouwavontuur. "Het is in een stadium waarin we niet kunnen zeggen hoe het nu verder gaat. Laten we voor haar hopen dat het goedkomt", vertelde Carlo destijds. En gelukkig weten we nu, van Sylvia zelf, dat het de goede richting op gaat! 

Carlo
Lees ook:
Carlo Boszhard heeft een sinterklaasboek geschreven

Opnieuw slecht nieuws voor Sylvia uit MAFS

01:46