Ga naar de inhoud
Entertainment

'Riverdale-acteur KJ Apa in het geheim getrouwd'

KJ Apa Beeld © Getty Images

Jammer dames: KJ Apa (24) is officieel van de markt. Althans, daar lijkt het op na een cryptische post van de acteur op Instagram. Daarin verwijst hij namelijk naar Clara Berry, de moeder van zijn pasgeboren zoontje, als 'zijn vrouw'.

"Mijn vrouw is een melkmachine"

Hoewel er nooit een verloving is aangekondigd zou het stel toch elkaar het jawoord hebben gegeven. De acteur plaatste namelijk een video op Instagram waarin hij Clara's moedermelk - ja, precies - in zijn koffie doet met daarbij de tekst: 'Mijn vrouw is een melkmachine en ik ben er dol op.' Inderdaad: vrouw, niet vriendin. 'Blij om mijn gezin te voeden', laat zijn wifey op haar beurt achter onder de post.

Riverdale-ster
Lees ook:
Riverdale-ster KJ Apa vader geworden van eerste kindje

Het kan natuurlijk gewoon een koosnaampje zijn, maar fans zijn overtuigd: Archie is een getrouwde man. Het koppel zelf heeft zich nog niet (officieel) uitgelaten over de situatie. 

De Riverdale-acteur en zijn vriendin, eh, vrouw verwelkomden eind september zoontje Sasha Vai Keneti. Op Instagram deelde Clara de eerste foto van het kindje en noemde hem 'een perfecte vervolmaking'. 'Ik ben de gelukkigste nu ik twee mannen van mijn leven heb, die mijn hart vullen met enorm veel liefde', schreef ze daarnaast.

KJ
Lees ook:
KJ Apa over keerzijde succes Riverdale: 'Het is net een gevangenis'
Bron: RTL Boulevard