Entertainment

Nicolette Kluijver vertelt over laatste berichtje van Peter R. de Vries

26 oktober 2021 14:00 Aangepast: 26 oktober 2021 14:54
Nicolette Kluijver en Peter R. de Vries Beeld © Instagram @nicolettekluijver_

Met het overlijden van Peter R. de Vries eerder dit jaar verloor Nicolette Kluijver (37) een goede vriend. In gesprek met 'Beau Monde' herdenkt ze hem en vertelt ze over hun laatste gesprekken samen.

"Wanneer zie ik je nou weer eens?"

Eén van de laatste gesprekken die Nicolette met Peter voert gaat over het koraal op Bonaire. De vele vrachtschepen zijn niet goed voor het koraal en daarom is ze een petitie begonnen. Nicolette zamelt handtekeningen in zodat het draagkracht krijgt bij de Tweede Kamer.

"Ik had Peter gevraagd of hij me daarbij wilde helpen en of hij de petitie wilde tekenen. Natuurlijk deed Peter nooit zomaar iets en zocht hij eerst tot op de bodem uit of het daadwerkelijk zo was en of ik het wel op de goede manier aanpakte, haha."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nicolette Kluijver over hechte band met Peter R.: 'Hij gaf me steengoed advies'

Ze vervolgt: "Een van zijn laatste appjes daarna was: ‘Wanneer zie ik je nou weer eens?’ Voor de opnames van Expeditie Robinson zouden we een kop koffie gaan drinken en samen op de racefiets stappen. Dat is er helaas niet meer van gekomen."

Dat Peter voor Nicolette een goede, lieve vriend was, is iets waarmee ze niet te koop wil lopen. "Een aantal talkshows en entertainmentprogramma’s hebben mij uitgenodigd om erover te komen praten, maar ik kan mijn verhaal niet vertellen zonder te huilen. Dan vind ik dat je snel de aandacht op jezelf betrekt. Peter heeft in zoveel levens wat betekend. Ik ben daar maar een klein onderdeel van."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wouter de Vries haalt herinneringen op aan broer Peter R. bij ouderlijk huis

Op 22 juli werd er in theater Carré afscheid genomen van Peter R. Veel bekende Nederlanders waren uitgenodigd om de uitvaart bij te wonen. Zij waren geraakt door het indrukwekkende afscheid.

Het hele interview met Nicolette lees je in de nieuwste Beau Monde, vanaf morgen in de winkel. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore