Entertainment

Gerard Joling sluit nieuwe samenwerking met Gordon tóch niet uit

26 oktober 2021 10:48
Gerard Joling en Gordon Beeld © ANP

Ondanks zijn eerdere uitspraken sluit Gerard Joling (61) een verzoening met zijn valse stiefzuster Gordon (51) niet uit. Aan 'Veronica Superguide' vertelt de 'Maak Me Gek'-zanger dat hij het voorlopig nog niet ziet zitten, maar dat het in de toekomst misschien in een 'andere vorm' wel mogelijk is.

"Je kunt niet bij voorbaat 'nee' zeggen"

"Gordon staat bij Talpa onder contract, ik bij RTL. Die partijen gaan in de toekomst fuseren. Misschien is alles tegen die tijd weer anders. Je moet altijd uitkijken met dingen uitsluiten, want je kunt niet bij voorbaat 'nee' zeggen", luidt de reactie van Geer, die er dus nog wel de kracht voor heeft om samen te werken met Goor. "Ik sluit niet uit dat ik ooit nog met Gordon samenwerk." 

En dat terwijl hij eerder nog aangaf bij RTL Boulevard dat hij 'voor geen geld' meer op de buis te zien zou willen zijn met voormalig collega.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gordon maakt roadtrip met jongeren met downsyndroom

Veronica Superguide sprak met de zanger en The Masked Singer-jurylid in verband met Het Grote Kijkonderzoek dat ze lieten uitvoeren. Daaruit bleek onder andere dat Nederland liever naar Gerard kijkt, dan naar Gordon - die momenteel (samen met hond Toto) zijn geluk beproeft in Dubai. Gerard snapt wel waarom: "Mijn kracht is dat ik altijd mezelf ben en eerlijk, dat zien de mensen ook. Het is zoals het is." 

Door de jaren heen waren Geer en Goor meerdere keren succesvol, onder meer met programma's die ze maakten voor het Nationaal Ouderenfonds. Ze probeerden daarmee eenzame ouderen uit hun isolement te halen. In 2018 werkten ze voor het laatst met elkaar toen ze samen in één jurystoel voor The Voice Senior zaten.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Gerard Joling ontvangt award voor Meest Geplugde BN'er

Uit het kijkersonderzoek werd nog meer duidelijk: zo is Martien Meiland de meest gehate persoon op tv. Meer onthullingen zie je in onderstaande video:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore