Entertainment

Chateau-kijkers blij om Claire weer te zien: 'Wat is ze groot!'

25 oktober 2021 21:17
Beeld © SBS6 / Talpa

Naast Martien (60), Erica (58) en Maxime Meiland (25) is de grote ster van 'Chateau Meiland' natuurlijk niemand minder dan de kleine Claire. Vanwege een verbod op kinderarbeid van het ministerie van Sociale Zaken is de kleine spruit veel minder te zien in het programma dan voorheen. Vandaar dat kijkers het extra leuk vinden om 'Clairie' weer te zien.

"Wat een schatje"

In de aflevering van maandagavond is er namelijk te zien hoe een bijzonder moment voor Claire aanbreekt: haar eerste schooldag. Moeder Maxime vindt het maar wat leuk dat haar oudste dochter naar school gaat. "Zelf heb ik ook nog herinneringen aan mijn eerste schooldag, dus dat zal zij ook hebben." Maxime kan dan ook niet geloven hoe groot Claire is geworden. "De laatste tijd heb ik het ineens, dat als ik naar haar kijk, dat ze zo groot is geworden."

Claire dartelt bij aankomst snel naar het speelplein van de school, maar gaat uiteindelijk toch mee naar binnen, waar Maxime afscheid van haar neemt. Later krijgt Maxime nog een foto toegestuurd van de juf, waarop te zien is dat Claire lekker aan het schilderen is.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Maxime vindt huis te klein, Chateau-kijkers kwaad: 'Schaam je'

Aan het einde van de schooldag halen Maxime en oma Erica de kleine Claire weer op, die tot ieders verbazing aangeeft het 'niet leuk' te hebben gehad. Even later corrigeert ze zichzelf: "Het is toch wel leuk!"

De kijkers van Chateau Meiland zijn vooral blij de kleine Claire weer eens te zien. 'Wat een schatje is Claire toch', schrijft iemand. Een ander: 'Wat wordt Claire al groot. Jeetje zeg!'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Chateau-kijkers gieren: 'Wc-papier in het tuincentrum?!'

Chateau Meiland is inmiddels al jaren een hartstikke populair programma. Uit onderzoek van Veronica Superguide blijkt dan ook dat de realityshow een van de populairste tv-programma's van Nederland is. Toch staat de Meiland-show óók op de lijst met meest irritante programma's. En Martien? Die is volgens het onderzoek de meest gehate persoon op tv.

Chateau Meiland gemist? Je kijkt het hier terug.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore