Ga naar de inhoud
Entertainment

Internet gaat los op 'lelijke' haarextensions van Angelina Jolie

Beeld © ANP

Als er iemand is die zelden een blunder begaat op het gebied van beauty of mode, dan is het Angelina Jolie (46) wel. Toch heeft ze gisteravond op de première van haar nieuwe Disneyfilm ‘Eternals’ in Rome voor opgetrokken wenkbrauwen gezorgd. De actrice werd namelijk gespot met haarextensions en die waren er niet bepaald netjes in gezet.

Het duurde dan ook niet lang voordat foto’s van haar kapsel rond gingen op sociale media.

Wanneer je haarextensions laat zetten, dan is het de bedoeling dat er geen verschil te zien is tussen je echte haar en de extensions. Bij Angelina Jolie was dit echter niet het geval. Op de foto’s is namelijk duidelijk te zien waar haar eigen haar stopt en de extensions beginnen. Veel mensen vragen zich dan ook af of de haarstylist van de actrice simpelweg is vergeten om het klusje af te maken.

Angelina
Lees ook:
Angelina Jolie wakkert geruchten over romance met The Weeknd aan

En daar blijft het niet bij. Zo zijn veel mensen van mening dat degene die verantwoordelijk is voor haar kapsel, ontslagen moet worden. Ook vragen mensen zich af of er nu echt niemand in haar kring was die van tevoren niet heeft gezien dat haar extensions niet goed zaten. Een grapje dat de extensions vast zijn gezet door iemand die bevriend is met Jennifer Anniston kan op de nodige likes rekenen. 

Angelina
Lees ook:
Angelina Jolie wakkert geruchten over romance met The Weeknd aan

Angelina heeft het maar druk. Naast de Disneyfilm Eternals was ze onlangs ook nog te zien in de thriller Those Who Wish Me Dead. Wij spraken haar over deze film: 

Angelina Jolie schittert weer in bloedstollende film

02:42