Ga naar de inhoud
Entertainment

Fatih: 'Aylin was de beste actrice van Temptation Island'

Temptation Island Beeld © Temptation Island/Videoland

Het vertrek van Deborah betekende vers vlees in de vrouwenvilla van 'Temptation Island: Love or Leave'. Vooral de 26-jarige vrijgezel Fatih zat daarop te wachten. In een nieuwe aflevering van 'Temptation Love Therapy' vertelt hij dat met de komst van Aylin het spel voor hem pas echt begon. Al heeft hij wel een bittere nasmaak overgehouden aan hun ontmoeting.

"Ze kwam zo fake over soms"

Temptation Love Therapy: Fatih haalt uit naar Aylin en noemt haar fake

04:37

Waar ze voorheen nog regelmatig samen in beeld verschenen, is de liefde tussen Aylin en Fatih inmiddels bekoeld - zoals ook in de laatste aflevering te zien is. Volgens de 26-jarige wilde ze van de een op de andere dag niets meer met hem te maken hebben vanwege zijn achtergrond.

Net als Aylin is Fatih namelijk van Turkse komaf, en Aylin zou niet willen worden gezien als onderdeel van een 'Turks koppeltje'. Dat is volgens Fatih de reden dat ze hem opeens niet meer zag zitten en hem compleet negeerde. "Ik had zoiets van: fuck it. Als jij zo tegen mij doet, dan ben ik blij dat het over is", vertelt Fatih. 

Nick
Lees ook:
Nick van Big Brother heeft een relatie met déze Temptation-ster

Droevig dat hun Temptation-fling alweer zo snel voorbij is, is hij echter niet. Fatih heeft in Temptation Love Therapy geen goed woord voor haar over. Volgens hem is het Aylins eigen schuld dat Efrain zich openstelt naar de vrijgezellen en speelde ze een spelletje met iedereen in de villa. "Ze kwam zo fake over soms", aldus de single.

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn of haar verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Noëlle
Lees ook:
Noëlle uit Temptation: 'Bert deed alsof hij de goeierik was'