Ga naar de inhoud
Entertainment

Barry Atsma keert terug in derde seizoen BBC-serie The Split

Beeld © ANP

Fans van Barry Atsma (48) hebben geluk: de acteur heeft namelijk bevestigd dat hij ook te zien zal zijn in het derde seizoen van de BBC-hitserie 'The Split'. Goed nieuws voor Barry Atsma (48). De opnames van het derde seizoen zijn afgelopen zomer al gemaakt.

De serie het snelle circuit van machtige vrouwelijke echtscheidingsadvocaten vanuit het perspectief van de drie zussen Defoe. Atsma speelt Christie Carmichael, de senior partner van een groot advocatenkantoor dat ook veel huwelijkse zaken en scheidingen behandelt.

Barry
Lees ook:
Barry Atsma genomineerd voor grote Duitse televisieprijs

Andere grote rollen worden gespeeld door Nicola Walker, Fiona Button en Deborah Findlay. Het derde seizoen van The Split wordt in 2022 uitgezonden. In Nederland is de serie te zien bij de NPO. Het gaat goed met de internationale carriere van Barry. Recentelijk draaide hij ook een grote historische serie voor de Amerikaanse zender Starz. The Serpent Queen gaat over het leven van Catharina de' Medici, een telg uit een van de meest invloedrijke Europese families in de renaissance.

Er zit natuurlijk ook een keerzijde aan zijn internationale succes. Het betekent namelijk wel dat hij zijn gezin regelmatig moet missen.

Barry Atsma moet zijn gezin enorm missen

00:58
Barry
Lees ook:
Barry Atsma heeft rol te pakken in grote Amerikaanse serie