Entertainment

Vrienden van Amstel LIVE komt volgend jaar met twee extra shows

25 oktober 2021 10:00 Aangepast: 25 oktober 2021 11:44

Mensen die het niet gelukt is om een kaartje te kopen voor De Vrienden van Amstel LIVE, hebben geluk. De organisatie van het muziekfestijn heeft namelijk twee extra concerten aan de editie van volgend jaar toegevoegd. De extra concerten zullen op 26 en 27 januari plaatsvinden in Rotterdam Ahoy.

"We hebben deze kroeg, alle gasten en collega’s enorm gemist"

Kaartjes voor de nieuwe shows zijn vanaf donderdagochtend te koop. Op dat moment komt er ook een klein aantal extra tickets beschikbaar voor de al uitverkochte concerten.

Nick & Simon nemen tijdens de dertien avonden tussen 13 en 27 januari weer het 'gastheerschap' op zich. Het duo kijk er erg naar uit om collega's op het podium te mogen verwelkomen en aankondigen. "We hebben deze kroeg, alle gasten en collega’s enorm gemist", aldus de zangers.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vrienden van Amstel wordt grootste livestreamconcert ooit

Welke Nederlandse artiesten er verder optreden, wordt later bekendgemaakt. Machiel Hofman van producent Tribe Company belooft in ieder geval een 'recordaantal' artiesten voor de 23e editie. "We hebben besloten om er vooral een groot feest van te maken want daar is iedereen, voor en achter de schermen, wel aan toe", zo laat hij weten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Duncan helemaal op zijn plek bij Vrienden van Amstel

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore