Entertainment

Milou uit BzV had 'hoop dat het nog goed zou komen' met Bastiaan

24 oktober 2021 15:42 Aangepast: 24 oktober 2021 19:42
Beeld © kRO-NCRV/Linelle Deunk

Kijkers van 'Boer zoekt Vrouw' konden vorig jaar zien hoe de Limburgse Milou (31) als een blok viel voor de Zeeuwse boer Bastiaan (38). Zij woonde op dat moment nog in Frankfurt, maar tijdens de eerste lockdown trok ze in bij Bastiaan - thuiswerken kon natuurlijk net zo goed vanaf de boerderij. Bij 'LINDA.nl' blikt ze nu terug op het hele avontuur.

"Ik vond het lastig me te settelen op de boerderij en dat we maandenlang niet in het openbaar mochten verschijnen vanwege het programma"

"Boer zoekt Vrouw was een aaneenschakeling van highlights, maar de logeerweek vond ik het leukst", vertelt Milou, die samen met Madeleen en Elise om het hart van boer Bastiaan vocht. "Ik heb nu nog steeds contact met hen", gaat ze verder. "Op tv leek het alsof er veel spanning tussen ons was, door alle opmerkingen die over en weer gingen, maar dat is gewoon ons soort humor. Daar kwam vanuit kijkers veel kritiek op. Ik kon er alleen maar om lachen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Milou uit BzV gaat door met haar leven: 'Date night met m'n schatje'

Uiteindelijk koos Bastiaan voor Milou, iets wat voor haar nog best als een verrassing kwam. Ze vertelt: "Van tevoren had ik niet in de gaten of hij voor mij zou kiezen. Ik voelde wel dat we een connectie hadden, maar ik wist niet of hij die wel of niet voor Elise voelde. Hij was ook steeds zo kritisch over of ik wel bij hem zou kunnen wonen, of ik wel op de boerderij zou passen."

Helaas bleek hun liefde geen lang leven bespaard en was het leven op de boerderij een te grote aanpassing. "Ik vond het lastig me te settelen op de boerderij en dat we maandenlang niet in het openbaar mochten verschijnen vanwege het programma", legt Milou uit. "Daarnaast was Bastiaan heel druk en had ik moeite met aarden in Zeeland. Dat, samen met een aantal andere dingen waarin we botsten, zorgde ervoor dat we uiteindelijk uit elkaar zijn gegaan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Milou uit BzV over break-up met Bastiaan: 'Er is veel gebeurd'

Milou onthult dat ze daarna nog wel een paar keer hebben geprobeerd weer bij elkaar te komen, maar dat het telkens weer stukliep. "Ik had ook nog deels de hoop dat het goed zou komen tussen Bastiaan en mij (...) Bastiaan en ik zijn nu bijna een jaar uit elkaar, we zijn nu gewoon vrienden", aldus Milou - die zelfs alweer aan het daten is. "Ook deze keer is het een boer, maar het is nog heel pril hoor."

De relatie van Milou en Bastiaan is niet de enige die helaas gesneuveld is. Het liefdesgeluk dat boerin Annemiek vond ná het Boer zoekt Vrouw-avontuur hield helaas ook geen stand.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore