Entertainment

'Uitgestelde Pussycat Dolls-reünietour in september van start'

24 oktober 2021 12:48 Aangepast: 24 oktober 2021 14:26
Pussycat Dolls Beeld © Getty Images

De langverwachte reünietour van The Pussycat Dolls moet volgend jaar september beginnen. Volgens zangeres Kimberly Wyatt (39) worden vanaf dan de eerder uitgestelde concerten ingehaald. De Amerikaanse meidengroep, die in 2010 uit elkaar ging, zou eigenlijk vorig jaar weer op tournee gaan maar dat lukte niet vanwege de coronapandemie.

"Ze steunen ons al zo lang. We moeten gaan en ons ding doen"

Tot dusver was er nog geen nieuwe start gecommuniceerd, maar volgens Kimberly wordt dus gemikt op september. "Niemand heeft tegen me gezegd dat de tour is geannuleerd, dus ik houd de hoop dat het september 2022 gaat worden. Tot ik iets anders hoor", zegt de zangeres in de Britse krant The Sun.

Kimberly kan zelf niet wachten, maar gunt het ook de fans van The Pussycat Dolls. "Ze steunen ons al zo lang. We moeten gaan en ons ding doen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pussycat Dolls-zangeres bevallen van eerste kindje

Eerder dit jaar leek het doorgaan van de reünietour onzeker vanwege een ruzie tussen oprichter Robin Antin en Nicole Scherzinger, het bekendste lid dat het gros van de zang voor haar rekening neemt. Robin klaagde Nicole aan omdat die zou weigeren mee te doen onder de huidige contractuele voorwaarden. Of dat geschil inmiddels is opgelost, is niet duidelijk.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Famke Louise beschuldigt The Pussycat Dolls van plagiaat

The Pussycat Dolls werd in 1995 opgericht door choreografe Robin. De vijf bandleden stonden bekend om hun burleske optredens. Ze scoorden hits met onder meer 'Don't Cha', 'Buttons' en 'Stickwitu'. In 2009 verlieten Jessica Sutta, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt en Melody Thornton de groep. Nicole ging met vier nieuwe leden verder, maar besloot enkele maanden later toch voor een solocarrière te gaan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nicole Scherzinger woedend op valse Pussycat Dolls-oprichter

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore