Ga naar de inhoud
Entertainment

Birgit Schuurman rekent af met kritische reacties op zwangerschap

Birgit Schuurman en vriend Beeld © ANP

Na Katja (46) is Birgit (44) de volgende Schuurman-schwester die haar kinderwens op latere leeftijd opnieuw in vervulling laat gaan. Birgit is momenteel in verwachting van haar tweede zoon, maar dat levert haar online commentaar op. In 'HLF8' reageert ze op de negatieve reacties.

"Het is de aandacht niet waard"

Birgit is dolgelukkig dat ze nog eens moeder mag worden, maar niet iedereen lijkt diezelfde vreugde te delen. Als Johnny de Mol haar vraagt naar de kritiek, zegt ze: "Het is de aandacht niet waard." Toch kan ze het niet laten om op één persoon te reageren. "Ik heb op één iemand misschien een beetje gereageerd. Toen dacht ik: dat had ik eigenlijk niet moeten doen." 

Daar is Birgits vriend het mee eens. "Toen zei m'n vriend ook: kijk wat voor persoon het is. Iemand met nul berichten, nul volgers en alleen maar negativiteit bij anderen neerlegt in de hoop dat diegene daar iets negatiefs over leest." 

Birgit
Lees ook:
Birgit Schuurman is kritiek zat: '60 als kind 16 is, boeien!'

Birgit liet eerder al van zich horen op social media. 'Ik ben jarig....44… zie je er niet aan af hè? Oh ja, toch wel. De lachrimpels verraden het. En ja, ik ben dan 60 als mijn kind 16 is, boeien!', schreef ze toen. Weet dat ik daar beter niet op kan reageren, maar kon 't toch niet laten.'

Volgens Birgit gaat het niet om de leeftijd. 'Je bent zo oud als je je voelt. You don’t stop playing cause you grow old, you grow old because you stop playing. En aangezien ik nog jaren aan het LEGO'en ben en verstoppertje aan het spelen denk ik dat 't wel snor zit met moi.'

Birgit
Lees ook:
Birgit Schuurman showt gegroeide babybump op bikinifoto

HLF8 wordt op werkdagen niet geheel verrassend om 19.30 uur uitgezonden op SBS6. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore