Entertainment

'Déze presentatrice is het Elfje in The Masked Singer'

23 oktober 2021 13:28
Beeld © Nick van Ormondt

Zit je ook iedere vrijdagavond klaar om deelnemers te ontmaskeren in de nieuwe afleveringen van 'The Masked Singer'? Dan vraag jij je vast af welke BN'ers volgende week het podium beklimmen. De makers achter 'Superguide' denken in ieder geval al te weten wie het Elfje is - zonder dat ze nog maar een noot heeft gezongen.

Let op, dit artikel bevat spoilers over The Masked Singer.

In het napraatprogramma After The Mask, te zien bij Videoland, schuift afvaller Ron Brandsteder niet alleen bij zijn zoon Rick aan om te vertellen over zijn avontuur in de hitshow, maar ook om een grote hint te geven over andere kandidaten in het programma. In de volgende aflevering worden de laatste vijf kostuums onthuld en de kijkers van After The Mask mogen als eersten een kijkje nemen in de kleedkamer van het Elfje. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kostuumontwerpster Masked Singer riskeert flinke boete

Leuk hoor, de kleedkamer van het Elfje. Er hangt een prachtig kostuum met waanzinnige details, bijvoorbeeld. Maar wat volgens Superguide vooral opvalt, is de laptop met die opvallende laptophoes. Superguide doet alvast een wilde gok: die letters kunnen zomaar verwijzen naar Astrid Joosten en haar programma 2 voor 12. Door vragen te juist beantwoorden krijgen de kandidaten letter voor letter en weten ze een antwoord niet? Dan gebruiken ze een laptop om de juiste informatie te vinden. Deze theorie die verwijst naar de gehusselde letters zou dus best eens kunnen kloppen.

Carlo en Buddy hinten in gesprek met Eva Jinek eerder al op de deelname van bekende Nederlanders van wie je het niet verwacht. Zou Astrid Joosten dan één van hen zijn?

The Masked Singer wordt iedere vrijdag om 20.00 uur uitgezonden op RTL 4. After The Mask is te zien bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore