Entertainment

Jurypanel door het dolle heen bij onthulling Viking: ‘Wát een verlossing’

22 oktober 2021 22:14 Aangepast: 22 oktober 2021 22:44
Beeld © Nick van Ormondt

Vrijdagavond was de tweede aflevering te zien van 'The Masked Singer' bij RTL 4 en dat betekent dat er een tweede afvaller werd onthuld. De grote vraag was wie er in het pak van de viking zat en het jurypanel bleek het bijna unaniem goed te hebben.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de eerste aflevering van The Masked Singer

Voordat de Viking zichzelf onthulde, waren bijna alle juryleden het er al over eens dat Ron Brandsteder in het pak zou zitten. Alleen Buddy Vedder geloofde dit niet, hij dacht namelijk aan Lee Towers. Buddy zat er echter helemaal naast, want niemand minder dan Ron Brandsteder zat inderdaad in het pak van de Viking. Carlo Boszhard noemde het 'een grote eer' en Gerard Joling riep het publiek op tot een 'staande ovatie'. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mannen Zelfspodcast grappen over deelname aan Masked Singer

Toen Ron Brandsteder toelichting af bij de hints, viel het kwartje meteen bij de juryleden. Zo was de Millennium-trilogie van Stieg Larsson te zien en onthulde Ron Brandsteder dat hij meerdere thrillers heeft ingesproken als audioboeken. Ook was er een dienblad te zien met een potje honing én een foto van zangeres Maan. Het dienstverlenende was een verwijzing naar de dienstbare rol die Ron vroeger heeft gehad als aangever van André van Duin. De honing en Maan vormden het woord ‘Honeymoon’ in het Engels, wat een verwijzing is naar de Honeymoon-quiz die Ron Brandsteder jarenlang presenteerde.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kostuumontwerpster Masked Singer riskeert flinke boete

Ron onthult dat hij de nodige tips heeft gehad van zijn zoon Rick, die zelf eerder ook al meedeed aan het programma. “Hij zei, je went er wel aan. Alleen Rick is 35 en ik ben 71. Dat atletische is er een beetje vanaf.” Tot slot had Ron ook nog wat mooie woorden voor het publiek: “De tijd heelt alle wonden, maak er een paar fikse bij!”

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zóveel kosten de gigantische pakken van The Masked Singer

Onze eigen Luuk Ikink werd eerder nog voor het blok gezet. Veel mensen denken namelijk dat hij in het pak van de alien zit. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore