Ga naar de inhoud
Entertainment

Emma Wortelboer haalt uit naar Chantal Janzen: 'Ze is geen nummer 1'

Beeld © ANP

Emma Wortelboer (24) lijkt geen fan te zijn van Chantal Janzen (42). In een interview met 'de Volkskrant' deelt Emma een flinke sneer uit aan de presentatrice, die het volgens haar iets te hoog in haar bol heeft.

"Chantal doet wel alsof zij de nummer één is, maar dat is ze niet"

Tijdens het interview begint Emma over de vermeende ruzie tussen Chantal en Linda de Mol, die nog steeds niet zou zijn bijgelegd. Emma neemt het op voor Linda, die zij als een groot voorbeeld ziet. "Bij jullie in de Volkskrant heb ik twee jaar geleden gezegd dat ik graag Linda de Mol wil worden. Zij is niet alleen een presentator, maar ook een merk," aldus Emma. "Ik wil ook een merk zijn. Natuurlijk bedoelde ik dat allemaal een beetje ironisch. Maar Linda blijft wel de nummer één. Zij heeft een imperium."

Chantal
Lees ook:
Chantal Janzen reageert op Linda de Mol als 'nieuwe collega'

Vervolgens kan Emma het niet laten om even uit te halen naar de concurrent van Linda. "Chantal doet wel alsof zij de nummer één is, maar dat is ze niet." Emma hoopt ooit in de voetsporen van Linda te kunnen treden. "Ik wil ook gewoon graag nummer één worden. Vooral de spelshows die Linda de Mol doet, dat trekt mij enorm. Dat vind ik zoiets magisch. Dat hoop ik ooit nog te kunnen doen. Dan zou ik willen zijn: Astrid Joosten meets Linda de Mol meets Willem Ruis."

Linda
Lees ook:
Linda geeft antwoord: heeft ze 'ruzie' met Chantal bijgelegd?

De ruzie tussen Linda en Chantal zou zijn ontstaan toen Chantal het programma Oh, Wat Een Jaar! ging presenteren. Het programma werd in eerste instantie gepresenteerd door Linda, maar die mocht het programma niet meenemen toen ze de overstap maakte van RTL naar Talpa. Linda zei daar destijds het volgende over: "Ja, daar vind ik een heleboel van, maar ik wil er niets over zeggen. Het is pijnlijk en het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik dat niet gedaan had."

Emma mag dan wel kritiek hebben op Chantal, onze eigen Leco van Zadelhoff had onlangs nog kritiek op haar outfit voor het Televizier-Ring Gala:

Leco: 'Outfit Emma Wortelboer voor Televizier was niks'

02:40