Entertainment

Alexandra Breckenridge moest rol in Virgin River bijna afslaan

22 oktober 2021 15:31

Alexandra Breckenridge (39) vertolkt momenteel de rol van Melinda Monroe in de serie 'Virgin River', maar het scheelde niet veel of we hadden iemand anders gezien. Alexandra was namelijk ook bezig met opnames voor een ander programma, waardoor de actrice de rol in de feelgoodserie bijna aan zich voorbij moest laten gaan.

Alexandra was eerder te zien in This Is Us, waarin ze verantwoordelijk was voor de rol van Sophie, de verpleegkundige van Kevins ex-vrouw. Door die rol kon het hele Virgin River-feest bijna niet doorgaan. De opnames van This Is Us en de opnames van het eerste seizoen van Virgin River vonden namelijk tegelijkertijd plaats. Omdat Alexandra toentertijd nog onder contract stond bij NBC, was ze verplicht de rol van Melinda af te zeggen.

Maar geluk bij een ongeluk: de schrijvers van de dramaserie besloten verder te gaan zónder Sophie, waardoor Alexandra uiteindelijk toch kon aansluiten bij de Virgin River-cast. “Dat is een bitterzoete situatie. This Is Us is zo’n leuke omgeving om in te werken”, zei ze destijds over haar vertrek. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Aankomende seizoenen Virgin River tellen extra veel afleveringen

Virgin River-acteurs Benjamin Hollingsworth (Brady) en Colin Lawrence (Preacher) onthulden vorige maand via social media dat de serie niet alleen een vierde én vijfde seizoen krijgt, de Neflix-hit krijgt in de toekomst ook extra veel afleveringen per reeks.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Waar is Hope tijdens het derde seizoen van Virgin River?

Wanneer seizoen 4 en 5 van Virgin River te zien zijn, is nog niet bekend. Naar alle waarschijnlijkheid duurt het in ieder geval tot 2022. Wat we wel weten is dat Netflix dit jaar nog met maar liefst zeventig nieuwe series, films en specials komt. Dus: genoeg te bingen de komende tijd op de streamingdienst. Daarover meer in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore