Ga naar de inhoud
Entertainment

Nieuwe muziek te horen van Beyoncé in filmtrailer King Richard

Beyoncé Beeld © ANP

Beyoncé (40) heeft haar eerste nieuwe muziek in anderhalf jaar tijd gelanceerd. Het nummer 'Be Alive' is sinds vrijdag te horen onder de trailer van 'King Richard', een nieuwe film over het leven van de tenniszusjes Venus (41) en Serena Williams (40).

"Na 31 jaar voelt het net zo spannend als toen ik negen jaar oud was"

Het nummer is een pianoballad waarin de Amerikaanse onder andere zingt over hard werken en trots. De film waar 'Be Alive' de soundtrack van is, volgt met name de vader van de tenniszusjes die altijd als hun coach gewerkt heeft. Hij wordt gespeeld door Will Smith. De film komt uit bij streamingdienst HBO Max.

Nieuwe
Lees ook:
Nieuwe muziek van Beyoncé te horen in trailer King Richard

Vorige maand onthulde Beyoncé al dat er nieuwe muziek op komst was en dat ze daar de afgelopen achttien maanden hard aan had gewerkt. In gesprek met Harper's Bazaar zei de zangeres toen dat ze hoopte dat de muziek haar fans zal helpen om uit de somberte van de pandemie te ontsnappen. "Na al het isolement en onrecht van de afgelopen tijd denk ik dat we allemaal klaar zijn om daaruit te ontsnappen en weer te reizen, lief te hebben en te lachen."

Wanneer alle muziek uitkomt is nog niet bekend, maar spannend vindt de 40-jarige zangeres het allemaal wel. "Na 31 jaar voelt het net zo spannend als toen ik negen jaar oud was. Ja, de muziek komt eraan!"

Zien:
Lees ook:
Zien: Beyoncé viert 40ste verjaardag met oude foto's