Entertainment

Rens Kroes komt na vijf jaar met nieuw kookboek

22 oktober 2021 10:32
Rens Kroes Beeld © ANP

Het gaat Rens Kroes (34) voor de wind. De zus van heeft als food-influencer en 'healthy lifestyle'-blogger inmiddels meerdere kookboeken op haar naam staan en komt nu met haar vijfde boek. Dat laat ze weten via Instagram.

"Ik heb big news. Ik ga na vijf jaar weer een kookboek maken, en wát voor een!"

In 2017 bracht Rens haar laatste kookboek uit: Powerfood. The party edition. Het schrijven begon weer te kriebelen, dus is het vijf jaar later tijd voor een vervolg. 'Ik heb big news. Ik ga na vijf jaar weer een kookboek maken, en wát voor een!’ schrijft de foodblogger enthousiast. 

Volgens Rens hebben mensen behoefte aan simpele gerechten en heeft zij daarvoor de oplossing. 'Ik kwam op dit idee omdat ik merk dat iedereen om me heen behoefte heeft aan simpel (including me). Daarmee bedoel ik dat we naar een wat eenvoudiger leven craven en dus ook op zoek zijn naar eenvoud in de keuken.'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Rens Kroes over pittige eerste weken als moeder: 'Ik kón niet meer'

Ben je nu al razendenthousiast over het nieuwe kookboek en kun je niet wachten om het in handen te hebben, dan heeft ze helaas slecht nieuws: het boek verschijnt volgend jaar pas. 'So Simple verschijnt als alles goed gaat (en of course it will!) op 21 september 2022’, schrijft de foogblogger.

Wel kun je het boek alvast bestellen. Rens vervolgt: 'Klinkt ver weg, maar is juist een benefit! Want als je het boek nu alvast bestelt neem ik je de komende elf maanden mee in het schrijfproces én krijg je allerlei extra goodies.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Rens Kroes blikt terug op heftige kraamtijd: verre van perfect

Begin dit jaar beviel de powerfoodie van dochtertje Sid. Nog voor haar geboorte voelde Rens zich al helemaal één met haar aanstaande wondertje. Meer daarover in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore