Entertainment

Stormachtige relatie Ozzy en Sharon Osbourne wordt verfilmd

22 oktober 2021 05:19 Aangepast: 22 oktober 2021 08:47

Het roerige liefdesleven van Sharon (69) en Ozzy Osbourne (72) zal op het witte doek te zien zijn. Het stel is in zee gegaan met 'Sony Pictures' om hun verhaal te laten verfilmen, laat Sharon in een statement aan Variety weten.

"Onze relatie was vaak wild, krankzinnig en gevaarlijk, maar het is onze onvoorwaardelijke liefde voor elkaar die ons samen heeft gehouden''

"Onze relatie was vaak wild, krankzinnig en gevaarlijk, maar het is onze onvoorwaardelijke liefde voor elkaar die ons samen heeft gehouden. We zijn zeer verheugd dat deze romance verfilmd wordt," aldus Sharon.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Ozzy Osbourne opnieuw onder het mes voor nek en rug

Sharon is samen met haar kinderen Jack en Aimée mede-producent via hun eigen label Osbourne Media. Dochter Kelly lijkt niet deel te nemen aan het project. Er zullen veel nummers van Ozzy's rockband Black Sabbath te horen zijn in de film, evenals een aantal solonummers dat de zanger maakte.

Sharon en Ozzy trouwden in 1982, nadat ze al drie jaar samen waren. Het paar heeft meerdere malen op het punt gestaan te gaan scheiden, maar trok dat voornemen steeds weer in.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Kelly Osbourne ontkent plastische chirurgie na vragende fans

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore