Ga naar de inhoud
Entertainment

Erica verdedigt Maxime na kritiek op verhuizing: 'Laat haar lekker!'

Maxime en Erica Meiland Beeld © Aran on Tour

De Meilandjes zijn pas net geland in Noordwijk, maar de verhuisdozen staan alweer klaar! De familie heeft namelijk alweer een nieuw optrekje gevonden waar ze al hun wijnflessen kunnen opslaan. Dit is de voorlopig laatste verhuizing, zweert Erica (58) in een nieuwe aflevering van 'Aran on Tour'.

"Ze willen ook wel een huis op de groei kopen. Laat haar lekker!"

Aran on Tour: Erica vond periode zonder Martien 'klote'

15:27

"Over het nieuwe huis heb ik wel gezegd: ik ga daar heel lang wonen", vertelt de Chateau Meiland-ster aan Aran Bade. "Dat vindt Martien ook, maar dat hebben we natuurlijk al vaker gezegd en dan gebeurde het niet."

Eén van de redenen dat ze het huis verlaten is dat hun huidige woning op een onrustige plek ligt en iedereen zomaar opeens via het raam naar binnen kan gluren. Op zulke momenten duikt Erica achter de vensterbank en Martien achter een muurtje. "Dat hebben we ons niet gerealiseerd, maar je woont toch aan een doodlopende straat. Heel veel mensen komen 'gewoon' even langs, echt heel veel. Het is gewoon heel onrustig en als we naar buiten gaan dan kijken we eerst altijd of er niemand is."

Maxime
Lees ook:
Maxime Meiland kijkt bekvechtende Martien en Erica met lede ogen aan

Het is uiteindelijk dochter Maxime die tijdens een potje scrollen door Funda op hun nieuwe woning stuit. Nog diezelfde middag gaan Martien en Erica kijken, doen ze een bod en aanstaande januari gaat de familie alweer over. "Maar ik wil voorlopig even niet meer verhuizen", aldus Erica.

Maxime heeft onlangs ook haar handtekening gezet onder een nieuw huis, iets waar veel commentaar op kwam. Moeder Erica vindt dat lastig om te lezen. "Dat kind werkt zo hard, doet alles zelf en heeft een leuke webwinkel en bouwt de site zelf, dan mag je toch verhuizen. Waar bemoeien mensen zich mee? (...) Ze wil nog wel een kindje en misschien nog wel eentje, dus ze willen ook wel een huis op de groei kopen. Laat haar lekker!"

Maxime
Lees ook:
Maxime Meiland: 'Televizier-Ring ligt in de kluis'

Eerder sprak Aran met Marieke Elsinga. Speciaal voor Aran on Tour kreeg Marieke een lift van Aran naar haar sportschool. Onderweg vertelden ze persoonlijke verhalen en op een gegeven moment ging het daarbij over Peter R. de Vries. 

Aran on Tour: Marieke Elsinga open over relatie: 'Dit is de ware'

09:28

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore