Entertainment

Penn Badgley vindt Dan uit Gossip Girl erger dan Joe uit You

21 oktober 2021 15:50
Penn Badgley Beeld © ANP

Persoonlijk vinden wij weinig personages erger dan de moordzuchtige Joe uit Netflix-hit 'You', maar vertolker Penn Badgley (34) is het niet met ons eens. Hij vindt zijn eerdere karakter in 'Gossip Girl', Dan Humphrey, nog veel 'kwaadaardiger' dan zijn huidige rol.

"De verhaallijnen zijn gestoord, dit is een slechterik"

Hoewel Joe uit You moord na moord pleegt, doet acteur Penn Badgley alsof het allemaal niks voorstelt tegenover wat Dan in Gossip Girl uithaalde. In een video van Esquire legt hij uit: "Dan heeft rondgebazuind dat zijn zus haar maagdelijkheid kwijtraakte. De verhaallijnen zijn gestoord, hij is een slechterik." 

Al was Dan vooral een wolf in schaapskleren, Penn begrijpt maar al te goed dat hij inmiddels bekendstaat als ware slechterik door zijn rollen. In de video hieronder vertelt hij er meer over.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Penn Badgley snapt obsessie met Joe uit Netflix-serie You

Kun je overigens geen genoeg krijgen van You? Dan hebben we goed nieuws: het derde seizoen verscheen vorig weekend op Netflix en onze entertainmentdeskundige Eric de Munck besprak het succes van de serie uitgebreid in onderstaande video. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

You-acteur Penn Badgley verwelkomt zoontje

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore