Ga naar de inhoud
Entertainment

Penn Badgley vindt Dan uit Gossip Girl erger dan Joe uit You

Penn Badgley Beeld © ANP

Persoonlijk vinden wij weinig personages erger dan de moordzuchtige Joe uit Netflix-hit 'You', maar vertolker Penn Badgley (34) is het niet met ons eens. Hij vindt zijn eerdere karakter in 'Gossip Girl', Dan Humphrey, nog veel 'kwaadaardiger' dan zijn huidige rol.

"De verhaallijnen zijn gestoord, dit is een slechterik"

Hoewel Joe uit You moord na moord pleegt, doet acteur Penn Badgley alsof het allemaal niks voorstelt tegenover wat Dan in Gossip Girl uithaalde. In een video van Esquire legt hij uit: "Dan heeft rondgebazuind dat zijn zus haar maagdelijkheid kwijtraakte. De verhaallijnen zijn gestoord, hij is een slechterik." 

Al was Dan vooral een wolf in schaapskleren, Penn begrijpt maar al te goed dat hij inmiddels bekendstaat als ware slechterik door zijn rollen. In de video hieronder vertelt hij er meer over.

Penn
Lees ook:
Penn Badgley snapt obsessie met Joe uit Netflix-serie You

Kun je overigens geen genoeg krijgen van You? Dan hebben we goed nieuws: het derde seizoen verscheen vorig weekend op Netflix en onze entertainmentdeskundige Eric de Munck besprak het succes van de serie uitgebreid in onderstaande video. 

You-acteur
Lees ook:
You-acteur Penn Badgley verwelkomt zoontje

'Afgeschreven' serie You nu één van Netflix grootste successen

04:02