Entertainment

Spy Kids-actrice 'hakt' per ongeluk vinger van zoontje (2) eraf

21 oktober 2021 15:34
Alexa PenVega Beeld © Getty Images

'Spy Kids'-actrice Alexa PenaVega (33) - die van 2001 tot 2003 de hoofdrol speelde in de filmreeks - heeft een bizar verhaal gedeeld met haar ruim 1,7 miljoen volgers. Tijdens een ongeluk bij haar thuis heeft ze totaal onbedoeld de vinger van haar tweejarige zoontje Kingston eraf 'gehakt'.

"De andere negen vingers zijn zo schattig"

Het ongeluk gebeurde doordat Alexa van het toilet kwam en de badkamer deur dicht wilde doen. Wat ze niet had gezien, was dat een vingertje van haar zoon in de nauwe opening zat. Moeder en zoon schrokken zich natuurlijk dood, gelukkig schoot vader Carlos PenaVega - die zelf te zien was in Nickelodeon-serie Big Time Rush - gelijk te hulp.

"Het was een heftig ongeluk met Kingston. Maar ik wil even laten zien dat het goed gaat met hem. We zijn dichter naar elkaar gegroeid en zijn dankbaar voor al jullie gebeden", zegt Alexa over het incident. Gelukkig lijkt het de tweejarige Kingston niet zoveel uit te maken: 'Kingston doet al salto's alsof er niets is gebeurd."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Spy Kids-filmreeks wordt nieuw leven ingeblazen met reboot

Helaas hebben doktoren het missende deel van de vinger niet meer kunnen vastmaken. Alexa ziet het echter positief in: "De andere negen vingers zijn zo schattig! Het komt helemaal goed met hem", laat de actrice tot slot weten. Hieronder doet de actrice uit de doeken hoe het ongeluk precies is gebeurd. 

Alexa en Carlos hebben naast Kingston nog twee andere kinderen: zoon Ocean van vier en dochtertje Rio van vijf maanden. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Spy Kids-acteur ziet reboot wel zitten

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore