Entertainment

Kostuumontwerpster Masked Singer riskeert flinke boete

20 oktober 2021 16:48 Aangepast: 21 oktober 2021 13:04

Het concept van 'The Masked Singer' behoeft natuurlijk geen uitleg. Kijkers raden iedere week weer welke bekende personen onder die prachtige pakken zitten. Maar iemand máákt die pakken natuurlijk ook. Dat is Léanne van Deurzen. Zelfs zij weet niet wie er onder haar creaties schuilgaan. En als ze toch wat zou verklappen? Dan kan ze een fikse boete verwachten, vertelt ze aan 'LINDA.'.

"Het moet echt compleet geheim blijven"

Voor Léanne is het een veelgestelde vraag: 'Weet jij wél wie er in de pakken zitten?' Toch weet zélfs de vrouw die de prachtige pakken maakt niet van tevoren dat Anita Witzier eigenlijk de Zwaan is.

Het enige dat Léanne doorkrijgt zijn de maten van de BN'ers en soms een kleine aanwijzing, wanneer iemand bijvoorbeeld veel wil dansen. Want dan mogen de hakken niet te hoog zijn.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Rob denkt dat déze BN'ers in The Masked Singer-pakken zitten

Léanne is ook niet degene die de laatste hand aan de pakken legt. "Het moet echt compleet geheim blijven, dus de laatste verstelwerkzaamheden gebeuren zonder mij in de studio", vertelt ze aan LINDA..

En stel dat Léanne toch wat over de pakken zou lekken, kan ze rekenen op een flinke boete. Ze moet namelijk ook een geheimhoudingsverklaring ondertekenen. Dat ze niet weet wie er in haar creaties zitten, vindt ze zelf overigens geen punt. "Het is veel te leuk om te raden wie in het kostuum op het podium danst."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Ruben Nicolai geschokt door onthullingen in The Masked Singer

Dit seizoen zijn alle ogen gericht op onze eigen Luuk Ikink, die volgens velen - inclusief collega Marieke Elsinga - in het pak van de Alien zit. In de video hieronder ontkent Luuk die 'beschuldigingen' echter stellig.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore