Ga naar de inhoud
Entertainment

Louisa Janssen dolblij na ingrepen in Turkije: '7 liter vet weg'

Louisa Janssen Beeld © Instagram @louisa.janssen

Realityster Louisa Janssen (36) heeft zes weken geleden een ware transformatie ondergaan. De presentatrice reisde af naar Turkije en ging daar onder het mes voor een vrouwelijker lichaam. Aan RTL Boulevard laat Louisa nu weten dolblij te zijn met haar ingrepen. Ook hoopt ze mensen te inspireren: "Programma's geven een verkeerd beeld af over operaties in Turkije."

"Ze hebben zeven liter vet weggezogen uit mijn buik, rug en zijkant"

Op Instagram deelt Louisa de laatste dagen vol trots haar nieuwe figuur. "Ik ging naar Turkije voor een borstverkleining en een borstlift, maar de doktoren vertelden me over nog meer mogelijkheden, en dat heb ik gedaan." 

De realityster heeft bijna 8000 euro betaald voor behoorlijk wat ingrepen, maar volgens Louisa is het totaalpakket nu wel compleet. "Er is drie kilo vet weggesneden en ze hebben zeven liter vet weggezogen uit mijn buik, rug en zijkant." 

Louisa
Lees ook:
Louisa Janssen en Rowan vieren verjaardag van zoontje

De operatie duurde maar liefst tien uur, en hoewel de doktoren vertelden dat het erg pijnlijk zou zijn, had Louisa nergens last van: "Deed eigenlijk helemaal geen pijn, een tattoo zetten vind ik nog erger", vertelt ze. "De nazorg is wel vervelend, ik mocht niks tillen en moest veel rust houden." 

Na de transformatie heeft de realityster de siliconen uit haar borsten meegenomen naar huis en een mooi plekje op de kast gegeven. 

Louisa is voorlopig ook wel écht klaar met alle ingrepen: "Heb nu al zoveel gedaan. Als mensen me vragen wat ik nog niet gedaan heb, heb ik daar geen antwoord op. Ben ook klaar met het gezeik, doe alleen af en toe nog botox." 

Een
Lees ook:
Een spannende week voor Louisa en Rowan

Vorige week ontstond er veel ophef over plastische chirurgie in het buitenland, na een aflevering van Ewout op RTL 5. Door de bijzondere gang van zaken en de schokkende beelden, hadden veel kijkers geen goed woord over voor de reisjes naar het buitenland. Hier is Louisa het niet mee eens en ze vindt het jammer dat het mensen afschrikt: "Ik heb hele goede gesprekken gehad in Turkije en ook met de doktoren. Ik hoefde ook niks op het operatiebed te betalen en alles is vooraf geregeld. Ik hoop dat ik mensen met mijn verhaal ook meer vertrouwen kan geven dat het wél goed kan gaan in het buitenland." 

Internationaal
Lees ook:
Internationaal succes voor transgenderkoppel Louisa en Rowan