Entertainment

LuckyTV drijft spot met John de Mol met bizar kinderformat

20 oktober 2021 13:25 Aangepast: 20 oktober 2021 13:28
Game Master in Squid Game Beeld © Netflix

De maker van 'LuckyTV', Sander van de Pavert (45), dreef dinsdagavond behoorlijk de spot met John de Mol (66). In het afsluitende filmpje van de talkshow van 'Jinek' was namelijk te zien hoe John de Mol, gespeeld door de 'Game Master' van een scène uit 'Squid Game', een nieuw televisieformat voorstelde aan zijn baas.

"Die zetten we op een eiland dat wordt bewoond door kinderen"

John kwam de afgelopen dagen volop in het nieuws met zijn nieuwste format De Dansmarathon. Daarin was te zien hoe 100 koppels 50 uur lang moesten dansen. Het koppel dat uiteindelijk het minst pauzeerde, ging met 100.000 euro naar huis. Sander was dit format, en de kritiek daarop, nog niet vergeten en bedacht voor LuckyTV een ander format. 

"Dag meester, met mij, John de Mol. Ik heb een idee voor een format dat u vast goed vindt." Zijn baas vraagt vervolgens of het onsmakelijk is, wat John beaamt, en vertelt zijn idee. 

"We zetten tien mensen waaronder een kindermisbruiker op een eiland dat wordt bewoond door kinderen. We gebruiken geen echte kinderen, we gebruiken gehandicapten, die op kinderen lijken. Geen dwergen, maar kleine mensen." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sander van de Pavert voor het eerst te zien in bioscoopfilm

En alsof het allemaal nog niet erg genoeg is, doet Sander er nog een schepje bovenop. De zogenaamde John de Mol heeft nog wat twists in zijn format: "We kunnen ook animatronics gebruiken, maar dat wordt duurder. De kinderen hebben een oortje in en ze krijgen instructies van beroemdheden die achter de schermen verstopt zitten." Aan hen dan vervolgens de taak om uit te zoeken wie de pedo op het eiland is. 

En hoe het format dan moet gaan heten? Celebrity Pedo Hunter, met John als de gemaskerde 'game master'. Zijn baas vraagt vervolgens of er ook mensen sterven, waarop John nee zegt. "Ga dan maar verder denken!" De hele LuckyTV is hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jineks stroeve interview met Daniel Craig levert hilarische LuckyTV op

Overigens is LuckyTV niet het enige programma die de Netflix-hit Squid Game gebruikt voor parodieën. Zo maakte programmamaker Roel Maalderink eerder al onderstaande video over het toekomstige kabinet. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Squid Game 'succesvolste serie ooit': na vier weken 111 miljoen kijkers

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore