Entertainment

Carlo Boszhard baalt van stuntelende discussie met Angela de Jong

20 oktober 2021 10:56 Aangepast: 20 oktober 2021 17:07
Carlo Boszhard en Angela de Jong Beeld © ANP

Presentator Carlo Boszhard (52) baalt van zijn discussie met recensente Angela de Jong (45) in de talkshow van Eva Jinek (43) van vorige week donderdag. Dat schrijft hij in zijn nieuwe column voor 'Televizier'.

"Niet goed, te emotioneel, ik had medelijden met Angela"

Angela vertelde destijds in Jinek dat ze vindt dat er teveel programma's bestaan waarin het draait om BN'ers. Maar Carlo, die onder anderen ook te zien is in The Masked Singer, was het daar totaal niet mee eens en ging de discussie aan. "Nee, daar ben ik het niet helemaal mee eens. Angela zit een beetje op de BN’ers-afzeiken-tour. Dat geeft niet, dat mag ze ook zeggen", vertelde hij onder andere in de talkshow. Achteraf vindt hij dat hij het anders had moeten aanpakken: "Gelukkig wist ik dat Angela Hunted Vips beter vond dan de gewone versie, maar ik kwam niet op die titel, waardoor ik toch wat stuntelend de strijd aanging."

Hij vervolgt: "Na een gezellige na-borrel met diezelfde Angela, kom ik thuis. De recensie van mijn vriend laat niet lang op zich wachten. Niet goed, te emotioneel, ik had medelijden met Angela, welterusten." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Carlo Boszhard deelt onverwachte sneer uit aan collega-BN'er

De presentator lag door zijn optreden echter te woelen in bed en kon niet slapen. "Dat had ik anders moeten aanpakken. Als ik niet aan iets leuks denk, val ik nooit in slaap. Gelukkig gaan mijn gedachten naar Israel (van Dongen, red.) die exact twee jaar na zijn ontsnapping in smoking met beugel en nieuwe coupe de mooiste tv-prijs wint. Zo’n avond kan natuurlijk niet meer stuk. Daar kom ik met de mooiste droom niet meer overheen."

De hele column van Carlo is hier terug te lezen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hilarisch: Carlo Boszhard krijgt lesje twerken in I Can See Your Voice

Overigens is het nieuwe seizoen van The Masked Singer officieel losgebarsten. De komende negen weken is het elke vrijdagavond te zien bij RTL 4 en vlak voor de aftrap spraken we nog met presentator Ruben Nicolai. Wat hij over het nieuwe seizoen vertelde, zie je nu in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ruben over brand The Masked Singer: 'Vlammen uit het plafond'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore