Entertainment

End of the F***ing World-actrice Jessica Barden moeder geworden

19 oktober 2021 19:31
Jessica Barden Beeld © Getty Images

Vrienden en familie die de afgelopen maanden geen reactie hebben gekregen op mailtjes en WhatsApp-berichtjes van actrice Jessica Barden hoeven dit niet persoonlijk op te vatten. Via Instagram laat de 29-jarige namelijk weten onlangs moeder te zijn geworden, waardoor ze de rest van de wereld de afgelopen tijd verwaarloosd heeft.

"Ik vind het helemaal geweldig om iemands moeder te zijn"

Jessica, die Alyssa speelt in de Netflix-serie End of the F***ing World, schrijft bij een post met bolle buik: 'Als ik je niet heb geantwoord en je het gevoel had dat ik je aan het vermijden was, was dat omdat ik dit hele jaar zwanger was'. De actrice bedankt vervolgens haar team voor de steun en zorg. 'Ik vind het helemaal geweldig om iemands moeder te zijn', sluit ze het bericht af.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix-baas wil niet ingaan op ophef Dave Chappelle

Volgers van Jessica die wachten op een foto van de kleine komen van een koude kermis thuis. De actrice laat namelijk weten in het bericht dat ze 'nooit' haar kind op Instagram zal posten. 'Dus dit is nog steeds een meme-account', geint ze.

The End of the F***ing World, gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Charles Forsman, vertelt het verhaal van pubers James en Alyssa die samen op zoek gaan naar Alyssa's vader. Het eerste seizoen was een enorme hit en kreeg lovende recensies. Ook werd de serie genomineerd voor onder meer een Emmy en een BAFTA. Bekijk de trailer hieronder:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochter Andie MacDowell steelt de show in nieuwe Netflix-hit Maid

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore