Ga naar de inhoud
Entertainment

Fans hysterisch: Harry Styles toegevoegd aan Marvel Cinematic Universe

Harry Styles Beeld © ANP

Harry Styles heeft de smaak duidelijk te pakken. De voormalig One Direction-ster deed eerder al wat filmklussen hier en daar, maar speelt nu mee met de échter grote jongens. De 27-jarige maakt volgens 'Variety' vanaf nu namelijk onderdeel uit van het Marvel Cinematic Universe (MCU).

"Harry Styles maakt nu deel uit van de MCU als Eros"

Een beetje Marvel-fan weet inmiddels wel beter dan meteen de zaal uit te lopen wanneer de film afgelopen is. Na iedere blockbuster verschijnen namelijk nog de zogeheten end-credits scenes, waarin alvast een korte teaser wordt getoond van een toekomstige film of plot. Zo ook bij The Eternals, het nieuwste paradepaartje van Marvel.

Een journalist van Variety was aanwezig bij de première en schreef na afloop op Twitter het volgende: 'Een grote onthulling vanop de première van The Eternals: Harry Styles maakt nu deel uit van de MCU als Eros, broer van Thanos.'

Marvel-serie
Lees ook:
Marvel-serie Loki krijgt tweede seizoen op Disney+

Veel details zijn er nog niet bekend, maar uit de comics weten we dat Eros (Starfox) net als zijn broer is geboren op Titan en de kracht heeft om emoties van anderen te manipuleren. 

Harry
Lees ook:
Harry Styles en Brad Pitt samen te zien in nieuwe film

Harry's acteercarrière begon in 2017 met Dunkirk, zijn eerste filmrol. Binnenkort schittert de zanger ook nog in de films Don’t Worry Darling, My Policeman en in Faster, Cheaper, Better naast niemand minder dan Brad Pitt.