Entertainment

Goed nieuws voor MAFS-fans: Vlaams seizoen nu op Videoland

19 oktober 2021 16:44
Beeld © Videoland

Een fijne opsteker voor fans van 'Married At First Sight'. Terwijl je wacht op een gloednieuw Nederlands seizoen van het ultieme liefdesprogramma, kijk je op Videoland alvast rustig verder met de Vlaamse variant.

De streamingdienst heeft namelijk het zesde seizoen van Blind Getrouwd, de Vlaamse versie van Married At First Sight, aan het aanbod toegevoegd. Het concept is hetzelfde: ook in België stappen vrijgezellen met een wildvreemde in het huwelijksbootje in de hoop dat ze 'ja' zeggen tegen hun prins(es) op het witte paard. Dit seizoen doen er acht singles mee.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chantal uit MAFS verfde haren donker na haatreacties: 'Heb mezelf laten vervagen'

De vier kersverse koppels gaan tijdens het experiment op huwelijksreis, kijken hoe het is om met elkaar samen te wonen en beslissen aan het einde van het experiment of ze getrouwd blijven of de scheiding aanvragen. Het seizoen bestaat uit elf afleveringen die nu allemaal bij Videoland te zien zijn. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Maar liefst 7 koppels op zoek naar ware liefde in Married at First Sight

Ondertussen zijn de programmamakers in Nederland druk bezig om de kijkers van een nieuw seizoen te voorzien. Er is flink werk aan de winkel, want er zoeken maar liefst zeven koppels naar ware liefde. 

De laatste seizoenen zijn de matchmakers van Married at First Sight niet zo succesvol geweest, maar dat betekent niet dat er helemaal geen happy endings zijn. Patty en Bram zijn daar een voorbeeld van. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore