Entertainment

'Überbemoeial' Olcay heeft te doen met de kinderen van Ruud

23 oktober 2021 11:33
Beeld © ANP

Dat Olcay Gulsen (41) geen kinderen heeft, is voor haar geen issue meer. Ze is bewust kinderloos en heeft bovendien met de kinderen van haar partner Ruud de Wild (52) zogeheten 'bonuskinderen'. Aan het begin van de relatie belooft ze zichzelf om geen actieve stiefmoeder te worden en zich al helemaal niet met de opvoeding te bemoeien. Daar komt ze nu in haar '&C'-column op terug.

"Voor iemand die zo vastberaden was zich niet te bemoeien met de opvoeding van andermans kinderen, heb ik me ontpopt tot een vrouw aan wie ik zelf de grootste hekel zou hebben"

Met de insteek 'de kinderen kunnen altijd bij mij terecht, maar ik ga me niet bemoeien met andermans opvoeding' gaat Olcay de relatie met Ruud in. Van dat geloof is ze inmiddels gevallen. 'Maak kennis met de Olcay van pakweg drie jaar later', schrijft ze. 'De überbemoeial die zich de hele dag druk maakt of de kinderen wel genoeg hebben gegeten, groente en fruit bij zich hebben voor de lunchpauze op school, ingesmeerd zijn en blijven tijdens de vakantie, schone en kortgeknipte nagels hebben, kleding die netjes past en ga zo maar door.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ruud de Wild had het zonder zijn vriendin Olcay niet gered

Er is iets helemaal misgegaan met de opvattingen van Olcay. 'Voor iemand die zo vastberaden was zich niet te bemoeien met de opvoeding van andermans kinderen, heb ik me ontpopt tot een vrouw aan wie ik zelf de grootste hekel zou hebben. Arme kinderen', vervolgt de presentatrice.

Ruud geniet er ondertussen van dat zijn vriendin zich druk maakt om zaken als nieuwe sneakers voor het schooljaar begint. 'Het is het laatste wat hij ooit verwacht had toen hij mij voor de eerste keer zag. ‘Wat bedoel je?’ Schoorvoetend antwoordt hij dat hij had verwacht dat ik met niet veel anders dan mezelf bezig zou zijn.''

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Familie Olcay Gulsen wordt stukje groter: 'Zo blij en gelukkig'

De hele column van Olcay lees je in de nieuwe &C. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore