Ga naar de inhoud
Entertainment

Kritiek op Sophie Hilbrand na 'belabberd' interview met Måneskin

Sophie Hilbrand Beeld © Khalid & Sophie / NPO

Presentatrice Sophie Hilbrand (46) mocht gisteren in haar talkshow 'Khalid & Sophie' rockband Måneskin interviewen. De Eurovisiesongfestival-winnaars waren te gast om te praten over hun nieuwe single 'Mammamia', en hoewel Sophie de Italiaanse groep vol enthousiasme onthaalde, werd het gesprek dat niet.

"Het Engels van Sophie is net zo belabberd als het Nederlands van Måneskin"

Het had een feestelijke afsluiter van de aflevering moeten worden, maar helaas verliep het gesprek met Måneskin niet naar wens van de fans. Zo stoorden veel mensen thuis zich massaal aan het Engels van Sophie én haar vragen. 'Het Engels van Sophie is net zo belabberd als het Nederlands van Måneskin', sneerde een kijker. Iemand anders twitterde: 'Wauw, het interview met Måneskin bewijst dat heus niet iedereen in Nederland vloeiend Engels spreekt. Ben maar even weggezapt.'

Sophie
Lees ook:
Sophie Hilbrand blij met 'positief effect' serie, verwacht derde seizoen
Na
Lees ook:
Na 'snuifgate' Italiaanse rockgroep Måneskin nu beticht van plagiaat

Overigens was Måneskin niet alleen te gast bij het NPO-programma Khalid en Sophie, ook RTL Boulevard heeft de rockgroep geïnterviewd. Het hele gesprek zie je in de video hieronder.

Khalid & Sophie zie je van maandag tot vrijdag om 19.00 uur bij NPO1. Het interview van Sophie is hier terug te bekijken. 

Måneskin
Lees ook:
Måneskin promoot nieuwe single met naaktshoot

Måneskin promoot nieuwe single met naaktshoot

01:42