Entertainment

Misselijkmakende Expeditie Robinson-proef zorgt voor kokhalzende kijkers

18 oktober 2021 10:43 Aangepast: 18 oktober 2021 10:46
Beeld © RTL

Je kunt als maker van 'Expeditie Robinson' de kandidaten eens een zak rijst of een krat met groenten gunnen na het winnen van een proef, maar in de laatste aflevering van het programma hebben ze wel een heel gruwelijke manier gevonden om de honger van de kandidaten te stillen.

"Mijn maag keert zich al een kwartier om"

Let op, dit artikel bevat spoilers.

Eten wil je? Eten kun je krijgen, moeten de programmamakers gedacht hebben. De uiterst misselijkmakende en meest gevreesde eetproef staat dit jaar op het programma. De kandidaten verheugen zich op een samensmeltingsdiner, maar krijgen verschillende 'Kroatische delicatessen' voorgeschoteld. Zoals trouwe fans weten gaat dit niet om de Kroatische versie van een hamburger of stoofschotel. Nope, Nicolette serveert vieze geitenballen, dierenogen en zelfs een maagwand...eet smakelijk!

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Expeditie Robinson komt met nóg een plottwist

Niet alleen de kandidaten van Kamp Noord en Kamp Zuid staan kokkend aan tafel, ook de magen van de kijkers thuis draaien om. Als je niet al misselijk werd van Yuki en Jan die een geitentong verorberen, dan word je wel onpasselijk van de geitenballen die geserveerd worden, laten deze tweets zien.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hier verbleven Kaj en Nicolette tijdens opnames Expeditie Robinson

Expeditie Robinson wordt iedere donderdag en zondag om 20.00 uur uitgezonden op RTL 4. Bekijk de aflevering hier terug. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore